Diskussion:Passiv (regnskab)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der nogen der kan oversætte denne artikel til dansk??? Altså almindeligt dagligdags dansk, så os normale mennesker kan forstå det. --Danskal 21. nov 2006 kl. 19:59 (CET)

Det smarte ved wiki-systemet er, at man, hvis man ikke umiddelbart forstår et udtryk, blot følger en intern henvisning til en uddybende artikel. Hvis ethvert fagudtryk skulle forklares og defineres, ville artiklerne hurtigt blive lange og uoverskuelige og træge at læse. Det sagt kunne denne artikel sagtens uddybes. --Pred (diskussion) 21. nov 2006 kl. 20:17 (CET)
Jeg er heldigvis helt med på det vidunderlige wiki koncept, men til gengæld har jeg aldrig gået i dansk skole, så jeg bliver nemt forvirret af ordvalg som "udviser" - et ord som virker meget intetsigende på mig. Og min oplevelse er ofte, at hvis jeg er forvirret, så er jeg sjældent alene om det.
Jeg kan heller ikke se formålet ved at bruge fagudtryket "regnskabsvæsen", i stedet for det mere almenkendte ord "regnskab". "Kapitalfremskaffelsen" virker også relativt vagt i denne sammenhæng, eller er det et fagudtryk som kan defineres? --Danskal 29. nov 2006 kl. 00:17 (CET)
Terminologien først: "Regnskabsvæsen" er det fagområde, som fører til, at der kan udarbejdes et "regnskab" - begrebet er altså noget bredere end regnskab. "Udviser" er helt korrekt fagjargon, nok nærmest en variant af viser.
Artiklen kan med rettet kritiseres for at være (for) kort. Der henvises dog til uddybende artikler om de forskellige underemner. Jeg kan ikke støtte, at de enkelte underemner integreres i denne artikle, men god gå ind for, at de introduceres med et afsnit hver. I givet fald bør formen ændres til at være på samme måde som i artiklen om Danmark. -- Poul G disk. 29. nov 2006 kl. 08:47 (CET)