Diskussion:Per Helge Sørensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til FNielsen : Jeg vil ikke insistere, men jeg synes i de fleste tilfælde, og også i dette, at Facebooklinks er uencyklopædiske. Der mangler faktuelt stof, og facebooks dynamik gør at man ikke ved hvad man linker til. - Nico (diskussion) 3. dec 2014, 21:48 (CET)

I en verden, hvor "tilstedeværelse på nettet" for mange betyder "på Facebook", har jeg svært ved at se at Facebook-links er væsensforskellige fra links til andre websites. Hvis en Facebook-profil, -side eller -gruppe tilhører en person eller organisation, er det vel ikke anderledes end personens eller organisationens egen website? --Palnatoke (diskussion) 3. dec 2014, 22:28 (CET)
På Wikidata er det muligt at angive Twitter og Facebook link [1]. Men måske ser det lidt "uencyklopædisk" ud med et Facebook link her på Wikipedia. Jeg genindsatte linket nok for at imødekomme brugeren der oprindelig satte det ind og måske for komplethedens skyld. Jeg vil heller ikke insistere på om det skal være der eller ej. — Fnielsen (diskussion) 3. dec 2014, 23:25 (CET)

Det er ikke fordi jeg er principielt imod alle facebooklinks, de er bare sjældent særligt velegnede eller informative, og i dette, som i mange andre tilfælde, synes jeg indholdet forvirrer mere end det bringer oplysning. Jeg mener at vi bør søge neutrale eksterne henvisninger med faktuelt indhold, og et link til hans websted må være tilstrækkelig tætpå-linkning. - Nico (diskussion) 3. dec 2014, 23:44 (CET)