Diskussion:Perth (Australien)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Perth (Australien) er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Perth (Australien): rediger · historik · overvåg · opdater
  • Der er stadig vældig mange røde links i artiklen, her er plads til forbedring. - Jensga (diskussion) 9. jul 2020, 18:40 (CEST)
Australien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Australien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Australien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.