Diskussion:Peter Gommesen Erreboe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Peter Gommesen Erreboe

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Indstillet til sletning af samme grunde som Elisabeth Reedtz-Thott ovenfor.

  • Slet - Jf. ovenstående. --KLN 23. aug 2011, 12:23 (CEST)
  • Slet - Også enig her. --Arne (Amjaabc) 23. aug 2011, 13:48 (CEST)
  • Behold - --Rmir2 23. aug 2011, 18:07 (CEST)
  •  Kommentar Det fremgaar ikke af artiklen, hvad der goer ham notabel. Nillerdk 25. aug 2011, 11:50 (CEST)
  • Behold Kancelliråd og godsejer burde gøre ham notabel - Nico 25. aug 2011, 12:12 (CEST)
  • Slet - Jeg har svært ved at få øje på notabiliteten i hverken det at være proprietær, kancelliråd eller godsejer. Proprietær er jo sådan set bare en storgårds-ejer, kancellirådet var helt nede i rangklasse 6 (velvidende at vi ikke har formelle krav om notabilitet i forhold til rangklasse og det så vidt jeg kan se kun kort har været diskuteret her) og godsejer er i min optik ikke selvstændigt kvalificerende (de fleste godsejere var også adelige og bliver notable derigennem). --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. aug 2011, 11:11 (CEST)
Konklusion:
Der er hverken konsensus eller overvældende flertal for en sletning: Beholdt. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 20. sep 2011, 14:23 (CEST)