Diskussion:Peter Larsen (Oberleutnant)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
OTRS Tilladelsen for brugen af dette værk er blevet sendt til Wikimedias OTRS-system, men licensen var ufuldstændig, mangelfuld eller på anden vis ikke kunne godkendes. Typisk vil de OTRS-frivillige bistå med korrekt formulering og hjælp til alles bedste.
Kontakt venligst en OTRS-frivllig til systemet, hvis du har spørgsmål til denne afvisning. [{{{ticket}}} Evt. link til tilladelse] (OTRS-konto kræves).
Jeg kunne ikke finde en OTRS så måske er der slet ikke sendt en. --MGA73 (diskussion) 29. jul 2014, 22:41 (CEST)