Diskussion:Poul Brink (musiker)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Poul Brink (musiker)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Som Bruger:Pusleogpixi også skriver på Diskussion:Poul Brink, er notabiliteten helt i bund. Derfor foreslår jeg siden slettet − hvad siger I andre?

Konklusion:
Artiklen slettes.--Brandsen 21. jul 2009, 23:47 (CEST)
Nedenstående er hentet fra Wikipedia:Sider der bør slettes/Poul Brink - musiker

Jeg mener, at siden repræsenterer en relevant beskrivelse af musik i Esbjerg og Århus. Dengang var ting mindre hypede end i dag - men alligevel mener jeg, at Janteloven skal tie stille. Det er alt andet lige Richard Ragnvalds tidligere sangunderviser, der her tales om og en - dengang -kendt salonmusiker. (Skrev SeanRyanBjerremand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsdiskussion her -> Wikipedia:Sider der bør slettes#Sletningsforslag: Poul Brink --Pusleogpixi 21. jul 2009, 17:06 (CEST)

Bakker fuldt ud op om en sletning. Artiklen er skrevet af en gammel Esbjerg-dreng, og artiklen omhandler en MEGET lokal hygge pianist. - hvis han skal være her, vil jeg også have mine egen artikel. Jeg spiller lidt klaver og guitar på de lokale cafeer i ny og næ. :-) --Pusleogpixi 16. jul 2009, 15:57 (CEST)

Der er intet i artiklen, der taler for, at han skulle være specielt berømt. Så det må være en sletning. --|EPO| COM: 21. jul 2009, 16:52 (CEST)
Hov, hvor er den tidligere diskussion blevet af? Her havde folk stemt om sletningen. --Pusleogpixi 21. jul 2009, 17:03 (CEST)
Her. Det gik galt med linket, da artiklen blev flyttet. --|EPO| COM: 21. jul 2009, 17:12 (CEST)