Diskussion:Rasmus Thude (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Rasmus Thude (album)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Knud Winckelmann, har markeret artiklen med {{Notabilitet}}. Derudover der ingen kilder til at albummet rent faktisk udkommer hvilket er lidt problematisk. Trade 3. jan 2012, 10:08 (CET)

  • Slet - Hvad gør et endnu ikke udkommet album notabel? Jeg mest det ligner en reklame! --Wholle 3. jan 2012, 13:40 (CET)
  • Neutral - Jeg går stærkt ud fra at albummet udkommer på et eller andet tidspunkt, hvilket gør at jeg lidt hælder til behold. Men har ikke kunne finde noget om albummet nogle steder, ikke engang hos Sony Music Entertainment Danmark, hvor det jo burde stå hvis det er på vej lige snart. Til Wholle, så kan et endnu ikke udgivet album sagtens være notabelt og ikke reklame, såfremt der står noget brugtbart i artiklen. I dette tilfælde, hvor der ingen kilder er, er det brugbare nok til at overse, men rent principielt er der intet til vejen for at et endnu ikke udgivet album kan være notabelt - eksempelvis Detox fra Dr. Dre, der jo stadig ikke er udgivet. mvh Tøndemageren 3. jan 2012, 13:50 (CET)
  • Slet - Altså... Hvis der ingen kilder er, gør det jo det hele meget værre. Jeg er enig med Wholle i at det mest ligner reklame, hvilket jo ikke er tilladt her. Dog som Tøndemageren siger, "Jeg går stærkt ud fra at albummet udkommer på et eller andet tidspunkt" [sic], er jeg også sikker på at det nok skal komme en dag. Men når der så ingen kilder er, gør det jo sagen straks værre. Derfor mener jeg slet. Jeg savner forskellige kilder der kan bekræfte (i det mindste nogenlunde), at der ikke er tale om pure opspind eller reklame. --Altaïr 3. jan 2012, 20:46 (CET) -
  • Slet - Ud over at det ikke er udkommet endnu, er der tale om et debutalbum. Derfor er det meget svært at sige, om det kan blive relevant. Jeg mener som Wholle, at det ligner reklame, og så kan eventuelle kilder (der typisk ville være fra pladeselskabet eller lignende) være mindre relevante, da de typisk også vil være reklamerende. --Arne (Amjaabc) 4. jan 2012, 14:11 (CET)
  • Slet - Det ligner mest af alt reklame. --Rmir2 5. jan 2012, 16:52 (CET)
  • Slet - Slet. --Pelle Hansen 8. jan 2012, 14:41 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 14. jan 2012, 17:51 (CET)