Diskussion:Robert E. Howard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vedr. kopi af denne artikel fra ComicWiki[rediger kildetekst]

Hej, jeg er en "udsendt" fra ComicWiki, et dansk tegneserieleksikon der bruger samme software som Wikipedia. Jeg er blevet gjort opmærksom på at denne side er en direkte kopi fra en artikel på vores leksikon (http://comicwiki.dk/wiki/Robert_E._Howard).

Som sådan er det helt i orden at kopiere fra, og citere fra ComicWiki, men desværre er vores licensbetingelser ikke direkte kompatible med dansk Wikipedias licens. Vi bruger Creative Commons Share-Alike 2.5 (http://comicwiki.dk/wiki/ComicWiki:Copyright), hvilket tillader kopiering samt redigering forudsat:

  • Man krediterer ComicWiki (eller bidragyderne på historiksiden)
  • Man udgiver den resulterende artikel under den samme licens.

Jeg mistænker at det bare er en lille smutter og vil meget venligt gøre opmærksom på dette. Wikipedia er naturligvis meget velkommen til at citere samt linke til ComicWiki. Men jeg tror ikke at artiklen er lovlig som den er nu. mvh / Joen ComicWiki 30. jun 2008, 15:30 (CEST)

Som den bruger der oprindeligt skrev artiklen kunne man måske også ønske sig at kopieringen var blevet foretaget af en person der var kompetent nok til at kunne få mine litteratur-referencer med, det får artiklen til at fremstå lettere amatør-agtig i sin nuværende form. Verszou 30. jun 2008, 18:43 (CEST)

Sletningsforslag: Robert E. Howard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Robert E. Howard artiklen på dansk wikipedia er hapset fra ComicWiki (www.comicwiki.dk). Der er formentlig tale om en ærlig misforståelse, da brugeren der gjorde det formentlig troede at ComicWikis artikel var fri under GNU Free Documentation License. Desværre er ComicWikis licens (Creative Commons Share-Alike) ikke kompatibel med Wikipedias, og derfor bør siden slettes eller omskrives fra bunden af. Joen 1. jul 2008, 18:25 (CEST)

Du har helt ret, og jeg har slettet artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. jul 2008, 18:29 (CEST)
Mange tak for lynhurtig respons! Joen 1. jul 2008, 18:30 (CEST)