Diskussion:Sæsoner af Lost

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Symbol star gold.svg Listen Sæsoner af Lost er en fremragende liste. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset for at være en god indgang til et emne. Hvis du kan opdatere eller forbedre den så gør det gerne.
AE-declined.svg Artiklen Sæsoner af Lost var tidligere kandidat til at blive en del af et anbefalet emne, men blev afvist ved (re)vurderingen.
Stock post message.svg Huskeliste for Sæsoner af Lost: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Lost Black Wikipedia.pngWikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lost, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Lost-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnitsnavne[redigér wikikode]

Mange (hvis ikke alle) afsnitsnavne er hentydninger af forskellig slags. Disse hentydninger bør nok nævnes (og linkes). Det er muligt, at vi så får en mængde røde links, men det gør jo heller ikke noget. --Palnatoke 9. dec 2007, 09:55 (CET)

LA-afvisning[redigér wikikode]

Jeg har tilbageført vedtagelsen af LA, da der er problemer i specificeringen af kravene til FL. Dette er en liste og må derfor evalueres som liste, men da disse krav ikke er vedtaget endnu, og det ser ud til at et LA-stadie ikke er et led i vejen dertil, eftersom artikel og liste blandes sammen, afvises LA foreløbigt. --CarinaT 1. jun 2008, 22:20 (CEST)

Sæson #[redigér wikikode]

I stedet for "Sæson #" i tabellerne, burder der så ikke stå f.eks. "afsnit #"? Rune X2 13. jul 2008, 20:50 (CEST)

Nej, det synes jeg ikke. --Hockeyindustrien 13. jul 2008, 20:53 (CEST)
Rune har ellers en god pointe, da det vel er afsnitsnumre i sæsonen der remses op og ikke sæsonnumre? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. jul 2008, 20:59 (CEST)
Problemet er, at første afsnit i anden sæson er seriens afsnit 25, og det er faktisk mere korrekt at "Serie #" hedder "Afsnit #" end "Sæson #" hedder det, hvis en af dem endelig skal ændres. Jeg er dog enig i der kan findes bedre navne. - Mark Jensen 13. jul 2008, 22:15 (CEST)

Hvorfor er afsnitstabellerne skabeloner?[redigér wikikode]

Hvorfor er afsnitstabellerne udformet som skabeloner? I stort set alle andre artikler med afsnitstabeller er tabellerne lavet som en del af artiklerne. Dette dels fordi det gør det hurtigt og nemt at rette og supplere, uanset om man er garvet eller nybegynder. Og dels fordi de kun skal bruges det ene sted - i modsætning til skabeloner der jo normalt laves med henblik på brug i mange artikler. --Dannebrog Spy 18. aug 2008, 22:43 (CEST)

Fordi de bliver brugt i sæsonartiklerne også. Det er et stort synkroniseringshelvede, hvis de ikke er skabeloner. Så det var for at gøre vores i forvejen ret omfattende arbejde lidt nemmere :) - Mark Jensen 18. aug 2008, 23:24 (CEST)
Jeg kan godt se Dannebrog Spys pointe i at det kan gøre det sværere for alle at redigere, men jeg synes faktisk heller ingen vej der er udenom uden at det ville blive helt overskueligt - desuden har artiklerne jo opnået et sådant stadie, at de ikke bliver redigeret meget i længere. --CarinaT 20. aug 2008, 11:45 (CEST)

Den engelske wiki har ajourføring af oplysninger. Bør de ikke med i den danske artikel, før der kan blive tale om er opgradering af den meget dårligt oversatte artikel?(skrev 77.215.143.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)