Diskussion:Samuel Beckett

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Da jeg ikke kender Sløks bog er jeg usikker på, hvor specifikt Beckett-relevant flg. sætning er. På dansk findes en bog om det absurde teater skrevet af Johannes Sløk, "Det absurde teater og Jesu forkyndelse"--Staunited 28. maj 2007 kl. 22:36 (CEST)

Det kan der være noget om. Men jeg kender ikke andre bøger om Beckett af en dansk forfatter så derfor kom den med. Bogen beskeftiger sig generelt med det absurde drama og drager visse, mest sproglige linjer til Det Nye Testamente men forholder sig også til fænomener som Tid, Rum og Identitet. Men enig det kan godt kritiseres--Harabanar 13.Januar 2008