Diskussion:Signe Wenneberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

(Selv)promovering?[redigér wikikode]

Nu har der været flere forsøg (1, 2) på at fjerne oplysningen om det mislykkede folketingskandidatur og desuden løbende tilføjelser af meget rosende omtale; der er grund til at holde øje. --SorenRK (diskussion) 23. apr 2016, 11:28 (CEST)

Det er mit indtryk at Signe Wenneberg i dag betragter sit kandidatur som ret uinteressant, og derfor ikke ser grund til at have det med. Efter min opfattelse er det stadig relevant nok, men der kan snildt komme et tidspunkt, hvor det er en oplysning, der alene har relevans i Wikidata. Jeg vil også lige undre mig over ordet "mislykket" - i et demokrati vil der være en del kandidater, der ikke bliver valgt, og med det danske system vil de større partiers kandidater blive suppleanter, så det er vel ikke så mislykket igen. Hvad rosende omtale angår, skal vi naturligvis være opmærksomme på alle aktive debattører - det er altid en balancegang. --Palnatoke (diskussion) 19. feb 2018, 19:43 (CET)
Enig. Dengang for snart to år siden var jeg vist frustreret over, at "folk" fjernede det fra artiklen, der i forvejen var lidt vel meget redigeret af Wenneberg selv. Vh. SorenRK (diskussion) 19. feb 2018, 20:02 (CET)