Diskussion:Sporvogn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det er jo sporvognsbørnelærdom at Alexandria fik (købte?) Københavns gamle sporvogne, men den alexandrinske sporvogn ser ikke særlig meget ud som den københavnske på billedet ovenover. Alexamdria har muligvis fået sporvogne flere steder fra? --Palnatoke 24. feb 2006 kl. 15:17 (CET)

Efter min (skrøbelige) erindring købte Alexandria Københavns nyere sporvogne. Den på billedet ligner dem faktisk (de kaldtes vistnok "Düsseldorfere"). -- Sebastjan 24. feb. 2006 kl. 15:25 (CET)
Vognen på billedet er skam en af de gamle københavnske ledvogne, også kaldet "Düsseldorfere" efter byggestedet. Men 35 år i Egypten har altså sat sit præg i form af ommalinger, ombygninger og et betydeligt slid. Til gengæld har den stadig sit københavnske nummer - 863.
Med hensyn til fik/købte så endte det med at blive den danske stat, der betalte for vognene med u-landsmidler. --Dannebrog Spy 12. jun 2006 kl. 21:36 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 20. jan 2008, 23:14 (CET)