Diskussion:Steder opkaldt efter svenske kongelige

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Steder i Sverige, der ikke er opkaldt efter svenske kongelige[rediger kildetekst]

Nu ved jeg ikke om jeg ikke helt har forstået afsnittet "Steder i Sverige, der ikke er opkaldt efter svenske kongelige", men er det ikke et skråplan, selv med kriteriet "svenske kongelige"? Den liste er i princippet nærmest uendelig? Mhv Knud Winckelmann (diskussion) 4. mar 2013, 13:57 (CET)

Pointen er nok nemmere at se i Danmark - steder, som hedder noget med Frederik, Christian eller Margret(h)e, er ofte opkaldt efter kongelige, og så er det nyttigt at få undtagelserne med. Jeg tror ikke det er helt så oplagt i Sverige. --Palnatoke (diskussion) 4. mar 2013, 14:43 (CET)
Og "Christian"-stederne i Sverige bør vel egentlig i en separat tabel. --Palnatoke (diskussion) 4. mar 2013, 14:45 (CET)
Dvs. der menes det samme som i "Steder, der ikke er opkaldt efter danske kongelige, men med forvekslingsmulighed" ? Så kan jeg se ideen. Jeg læste det mere som "Steder, generelt, der ikke er opkaldt efter en kongelig" og det er jo trods alt en slat. Knud Winckelmann (diskussion) 4. mar 2013, 14:48 (CET)