Diskussion:Stig Tøfting

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Det nævnes, at Stig Tøfting er en voldsmand ! Er det et udtryk, der kan accepteres som værende neutralt i en leksikon-artikel? Mvh Frank R - 13. august 2005 kl. 9.42

Ordet er nok rigeligt værdiladet i denne sammenhæng. Kan du finde på en mere neutral formulering? --Troels Nybo 13. aug 2005 kl. 10:01 (CEST)
Skal voldsdelen af artiklen fylde så meget og være med så mange detaljer? Er der ikke mere interessante ting man kunne spæde lidt op med. Lige nu forekommer artiklen mig at være temmelig skæv i sin disponering af teksten. Jeg har fjernet kommentaren om voldsmand fra første linje. Mvh Malene Thyssen 13. aug 2005 kl. 12:22 (CEST)
Voldsdelen virker rimelig i sin størrelse, men til gengæld kan kan der fyldes en masse på om hans hans fodboldkarriere. For eksempel hvad han udrette på hver "arbejdsplads". Det er trods alt den som gør at han kommer i Wikipedia, men får normalt ikke sin egen artikel bare fordi man har været blandet ind i et værtshusslagsmål.--Per Abrahamsen 13. aug 2005 kl. 12:29 (CEST)

Det fremgår både af den danske og engelske side, at Tøfting er født i Hørning. Det fremgår af hans biografi No Regrets, at han er født i Århus. Rettes begge steder. (Skrev 10. jun 2009, 23:18 (diskussion • bidrag) 86.52.110.250. Husk at signere dine indlæg.)

Tvivlsom kategori[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet Stig Tøfting fra kategorien "Kriminelle", fordi Stig Tøfting ikke er blevet kendt som følge af sin lidt hårdhændede fremfærd i trafikken og på diverse restautranter, og fordi der ikke er nogen kilde på, at Stig Tøfting generelt skulle have en generel kriminel adfærd. Der er forskel på at have begået en kriminel handling, og på at være kriminel. Pugilist 5. dec 2010, 15:27 (CET)