Diskussion:Sunstroke PM

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Sunstroke PM

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Siden Sunstroke PM er foreslået med begrundelsen manglende notabilitet (se sidens historik (og evt. diskussionssiden) for at se af hvem og eventuelt yderligere begrundelse). (Dette sletteforslag er indsat med bot på alle sider med skabelonen {{notabilitet}} - du er velkommen til at tilføje begrundelsen nedenfor) MGA73bot 24. jun 2009, 21:17 (CEST)

Behold alene pga. af deres event med betaling af tilskuere, men måske også bemærkelsesværdig af andre grunde. Bruger:Nillerdk 27. jun 2009, 08:42 (CEST)

--- Indsat fra diskussionssiden:

Sunstroke PM er værd at nævne på grund af deres "Free To Funk"-event. I en tid hvor man diskuterer nye forretningsmetoder indenfor musikbranchen, var deres event i hvert tilfælde interessant nok til (udover at de var i radioen i forbindelse med lanceringen) et interview i P3 her i dag lørdag den 16. Maj.

Jeg tillader mig at citere Wikipedias kriterier for artikler: "Hvor "unikt" er emnet? Et eksempel: Hvis man skriver om ét ganske almindeligt pizzeria, hvorfor så ikke en artikel om ethvert pizzeria i Danmark eller hele verden? Omvendt, hvis der er noget virkelig unikt ved stedet, noget de er de eneste i Danmark der gør, eller var de første til at starte en "trend", kan en artikel måske være berettiget."

Sunstroke PM har ikke opfundet en ny måde at lave pizza på, men det sker ikke så ofte at der bliver uddelt både fribilletter samt 100-kronesedler ved koncerter. (Skrev Magisterbibendi (diskussion • bidrag) 16. maj 2009, 16:14. Husk at signere dine indlæg.)

--- --MGA73 27. jun 2009, 11:02 (CEST)

Konklusion:
Behold. Ikke koncensus om at slette. --MGA73 29. aug 2009, 16:01 (CEST)