Diskussion:Svingninger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fjernet en del tekst, da jeg anså den dels som irrelevant, dels som spekulativt og dels skrevet af modstandere af forumet. F.eks. var det tydligvis ganske spekulativt, at politiet havde lukket det i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset og de følgende demonstrationer. --|EPO| 8. mar 2007 kl. 18:26 (CET)

Jeg har mærket artiklen med {{POV}}. Artiklen indeholder en mængde udokumenterede påstande om websitet og dets brugere. Jeg kender intet til det omtalte site, men hvis der er hold i de kritiske påstande der fremføres i artiklen, bør de underbygges af kilder. Lige nu ligner det mest et smædeskrift. -- JGC 19. jun 2007, 08:42 (CEST)

Støtter JGC i hans betragtninger. Dertil kommer, at jeg synes, artiklen totalt mangler encyklopædisk relevans. Svingninger virker som et noget indforstået forum, der ifølge artiklen kun har ca. 300 aktive brugere. Artiklen bør enten nedskrives og omformules kraftigt, eller slettes. - apw 20. jun 2007, 16:28 (CEST)
Efter dagens redigeringer hælder jeg til sletning. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jun 2007, 19:12 (CEST)
Nu har jeg ført artiklen tilbage til EPO's udgave fra marts. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 6. jul 2007, 19:58 (CEST)
Siden blev slettet idag (og genoprettet som substub uden historik), men jeg kan da ikke se nogen grund til at gå så drastisk til værks - Kåres(/EPOs) revision 6. juli er da ganske NPOV. Der er dog tale om et tilsyneladende ganske aktivt forum. -- Nico 18. jul 2007, 22:14 (CEST)

Sletningsforslag: Svingninger

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen har efterhånden mistet enhver encyklopædisk relevans og jordforbindelse, og fremstår stadig mere indforstået og uforståelig. Den har haft en {{notabilitet}} i et stykke tid, så det er på tide, der træffes en afgørelse om dens fremtidige skæbne. - apw 18. jul 2007, 01:43 (CEST)

Neutral. Artiklen har været slettet efter ovenstående sletteanmodning og er senere blevet genoprettet. Den står nu som {{substub}}. Hvis sletteanmodningen her skal stå ved magt, bør {{slet}}-skabelonen genindsættes på siden. -- JGC 18. sep 2007, 18:23 (CEST)


Som følge af afsnittet Hypes, har jeg markeret artiklen med +reklame. I øvrigt synes jeg ikke at et ord som røvballerock passer ind i en encyklopædi, men lad nu det ligge. --Tach 27. feb 2008, 13:32 (CET)