Diskussion:Syg Nok Records

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Slet Enten en vits- eller fuld af fejl- fx. er den centrale henvisning en ukrainsk hjemmeside sygnok, som intet har med pladeselskaber at gøre--Ramloser (diskussion) 6. dec 2013, 19:58 (CET)

En smule research. Siden 'Syg nok.' som der linkes til, er en ukrainsk hjemmeside, hvor man reklamerer for salg af smykker. Syg Nok Records har en omtale af sig selv på Facebook, et andet link i artiklen er plastret til med hagekors. Alt i alt er artiklen underlødig, muligvis endog mere eller mindre et falsum.--Ramloser (diskussion) 7. dec 2013, 07:15 (CET)
Syg Nok Records er ikke en joke, men et undergrundspladeselskab. Deres side er sygnok.com nu, og ikke længere sygnok.tk. Artiklen her er en smule ukorrekt (indeholdt tidligere at Amager lå i Københavns Vestegn), men det skal nok snarere ses som et udtryk for at dem som forfattede artiklen ikke forstår sig på Wikipedia-formatet, eller at de bevidst har lavet den kryptisk. Pladeselskabet bruger swastikaet (ikke hagekors) fordi Kid Kishore har indiske aner - og delvist som provokation. Men det er ikke ensbetydende med at der ikke er tale om musik lavet af et faktisk pladeselskab som har givet utallige koncerter i tidens løb. Jeg vil forsøge at forbedre artiklen. Doc Daneeka·disk·bidr· 31. okt 2014, 15:15 (CET)