Brugerdiskussion:Ramloser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 12. Sep 2019 05:31
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Ramloser!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Nico 10. nov 2009, 14:15 (CET)

Til din information[redigér wikikode]

Citatet, jeg refererede, stammer herfra: [1]. Det står der stadig. Rmir2 (diskussion) 25. sep 2019, 13:04 (CEST)

Nu er det jo ikke muligt at slette gamle indlæg. Når det er sagt, chokerer det mig, at du bringer netop dette på bane. Hvis du er klar over, hvorfor denne bruger er ude af stand til at svare, så er det for mig en grænseoverskridende adfærd. Hvis ikke, så læs venligst indlægget ovenfor det citerede, hvor det klart fremgår.--Ramloser (diskussion) 25. sep 2019, 18:04 (CEST)
Ramloser må jeg spørge om noget? håber at svaret et ja, så her kommer spørgsmålet, er det ikke imod reglerne at en anden bruger skriver på for eksempel min brugerside? og hvis det er imod reglerne burde den redigering så ikke slettes? (jeg er på ingen måde ud på at skabe ballade er bare nysgerrig) ---Zoizit (diskussion) 25. sep 2019, 18:35 (CEST)
Det er Wikipedia:Normer for brugersider, du skal have fat i. Som udgangspunkt bør man holde fingrene fra andres brugersider, så længe de overholder de relevante politikker og normer. Det gør PerV's let gennemskuelige angreb på Rmir2 ikke. Normen tager imidlertid ikke højde for, hvad der skal ske, når en bruger afgår ved døden. Men det logiske ville vel være, at brugersiden arkiveres og erstattes med en meddelelse om, at brugeren er død. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. sep 2019, 21:35 (CEST)

Et forslag for fremtiden.[redigér wikikode]

Et forslag, som ikke er nogen kritik af dit administratorvirke eller dine yderligere bidrag her på stedet, men et alternativ, som måske kan give noget fred og ro.

Hvad med bare at koncentrere dig om artikelskrivning? Giv slip på ansvaret og giv dig selv mulighed for at ignorere alt det pladder, som man desværre kommer ud for her på stedet og som følger med administrator-hatten.

Oversæt f.eks. en:Aircraft in fiction (det er en udfordring...)

Wikipedia er en herlig ting, men ikke noget, der er ens helbred, hverken fysisk eller psykisk, værd. Mvh KnudW (diskussion) 3. okt 2019, 21:27 (CEST)

Nu tager jeg en måned, hvor jeg kun skriver artikler. Din udfordring vil jeg overveje, men jeg starter nok med Tara Westover. Og så får jeg måske lyst til at tage udfordringen med pladderet og administrator-hatten op igen, hvis jeg tror, min indsats kan gøre en forskel.--Ramloser (diskussion) 3. okt 2019, 22:07 (CEST)