Brugerdiskussion:Ramloser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 08. Dec 2018 05:30
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Ramloser!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Nico 10. nov 2009, 14:15 (CET)

Jean Sibelius[redigér wikikode]

Hej Ramloser. Jeg kan se du har været forbi og kigget på artiklen Jean Sibelius - og du var ikke udpræget positiv i forhold til vurdering. Hvad er årsagen til du ikke har afslået nomineringen? mvh Tøndemageren (diskussion) 14. nov 2018, 09:50 (CET)

Hej Ramloser. På huskelisten har du skrevet: "Engelske betegnelser for kompositioner af Sibelius bør, hvor det er muligt, erstattes af danske." Jeg har pløjet mig igennem teksten men jeg er ikke sikker på, om jeg har fået alt med. Måske jeg stirrer mig blind på teksten. Vil du kontrollere? Rmir2 (diskussion) 14. nov 2018, 14:06 (CET)
@Rmir2: Brug venligst forhåndsvisning når du laver så mange ændringer i samme artikel, samme dag. Eller brug en sandkasse. Du er ikke ny på da.wiki, og burde vide det. Du har sågar fået det at vide af Arne og jeg for to uger siden.
Derudover er der stadig sproglige problemer allerede i første afsnit i indledningen - så hvis ikke Ramloser afslår nomineringen, så gør jeg det nok. Den eneste årsag til den ikke er blevet afslået so far, er at Ramloser har kigget på den for kort tid siden. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. nov 2018, 14:56 (CET)
Jeg kan desværre ikke logge på, da mit internet er brudt ned. Men jeg kan se, at der foretages rettelser, som bringer artiklen i den rigtige retning. Enig med Tøndemageren i, at forhåndsvisning kan lette arbejdet for os andre. De bedste hilsener Ramloser. Nu er jeg tilbage og ser på de opgaver, der venter.--Ramloser (diskussion) 15. nov 2018, 09:37 (CET)
Jeg har nu kommenteret på artiklens diskussionsside, hvor jeg forklarer, hvorfor jeg pt. ikke ønsker at forholde mig til nomineringer. Ud over os to er der kun 3-4 brugere, der interesserer sig for kvalitetsvurderingerne, hvilket efter min opfattelse gør disse normeringer meningsløse.--Ramloser (diskussion) 21. nov 2018, 13:37 (CET)

Placering af kommentar[redigér wikikode]

Hej Ramloser. Jeg har taget mig den frihed at sætte din kommentar om Judas Priest ind her også. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. nov 2018, 17:37 (CET)

Helt fint for mig. Jeg ser gerne, at vi får styr på de artikler, der vurderes som led i kvalitetsoffensiven, så vores mærkater forhåbentlig bliver nogenlunde retvisende---Ramloser (diskussion) 28. nov 2018, 22:59 (CET)

Hardwired...to Self-Destruct[redigér wikikode]

Hej Ramloser. Jeg kan se, at du er aktiv på Heavy Metal-projektet. Gider du kigge på artiklen Hardwired...to Self-Destruct? Det er en meget kort stub netop nu, men jeg kan se, at der er gode muligheder for udvidelse fra andre wikisprog, og emnet er ikke just noget, jeg ved noget om. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. dec 2018, 19:32 (CET)

Det gør jeg ved lejlighed. Tak for tippet.--Ramloser (diskussion) 2. dec 2018, 19:59 (CET)