Diskussion:Tatiana Kuznetsova

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Launch of Apollo 15.jpg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: Tatiana Kuznetsova

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

se: Diskussion:Tatiana Kuznetsova - Zilotte 2. apr 2008, 07:23 (CEST)

  • Slet - se begrundelse på diskussionssiden. Zilotte 27. apr 2008, 22:32 (CEST)
    • Til orientering kan det oplyses at: 4. jun 2008, 16:16 Zilotte (diskussion | bidrag) m (515 bytes) (meget nyttig artikel- slette forslag fjernet) (gendan) --MGA73 29. jul 2008, 21:54 (CEST)

Artiklen ser meget anderledes ud end den engelske [1], der står bla. på den danske at hun er den første kvinde i rummet, det samme står der om Valentina Teresjkova, jeg har ikke rettet da der måske er flere ting i artiklen der ikke er korrekte, men jeg kan ikke lige gennemskue - Zilotte 30. mar 2008, 20:30 (CEST)

Hvis man Copy & Paste fra Valentina Teresjkova-atiklen får man meget få ændringer i [Vis ændringer]. Det var en bruger kaldet Gita, hvis eneste bidrag var at oprette artiklen - mystisk. Jeg kvier mig ved at kalde en person, der ikke har fløjet i rummet for en kosmonaut - jeg har kaldt vedkommende for kosmonautaspirant, bedre forslag? Med venlig hilsen Necessary Evil 31. mar 2008, 03:09 (CEST)
Måske flytte det du har skrevet over i Valentina Teresjkova artiklen og foreslå Tatiana Kuznetsova artiklen slettes?
Det kunne for øvrigt være interessant at vide hvorfor Peggy Whitson flyver med Sojuz-kapsler. Zilotte 2. apr 2008, 00:19 (CEST)
Tatiana Kuznetsova nævnes i Valentina Teresjkova-artiklen og det er IMHO nok. Hvis nogen brænder for det kan de jo genåbne artiklen.
Peggy Whitson er medlem af stambesætningen på ISS og de udskiftes siden Columbias havari med Sojuzkapsler. Kaptajnen og 1. Flight Engineer flyver op til ISS sammen med en turist i et Sojuz-fartøj. 6 måneder senere forlader de rumstationen med det samme Sojuz-fartøj, blot med en ny turist. 2. Flight Engineer er der i kortere tid (1-2 måneder) og udskiftes med rumfærgen. Garrett Reisman er ombord nu og er en del af ISS ekspedition 16. Når Peggy Whitson forlader ISS bliver Garrett Reisman en del af ISS ekspedition 17. Med venlig hilsen Necessary Evil 2. apr 2008, 00:45 (CEST)