Diskussion:Teleselskab

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej moderatorer

http://mobilselskaber.wikispaces.com/, som jeg står for, og som har 75 unikke besøgende om dagen, står til at blive lukket inden for 30 dage, da man ikke længere kan have en gratis wiki hos Wikispaces.

Jeg vil gerne oprette listen på en ny side her på wikipedia i stedet - det kunne blive en side a la http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_mobile_virtual_network_operators. Jeg vil dog ikke give mig i kast med projektet, hvis de almægtige moderatorer blot fjerner listen igen med det samme, hvad jeg oplevede tilbage i 2011.

Hvis jeg opretter siden, er der så en chance for, at den vil overleve? (Skrev Zrednaz (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det ser ud som om, at du gerne vil skrive en Liste over teleselskaber i Danmark eller Liste over mobilselskaber i Danmark. Det er der som udgangspunkt ikke noget galt i. Jeg foreslår, at du sætter dig ind i WP:Lister, før du går i gang. Vær særlig opmærksom på, at der bør være en indledning, der beskriver, hvad listen omhandler. Følger du rådene i WP:Lister, er risikoen for at listen fjernes ikke så stor. Pugilist (diskussion) 22. sep 2014, 22:54 (CEST)
Tak for svar. Zrednaz 23. sep 2014, 18:34 (CEST)