Diskussion:The Flash (tegneseriefigur)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne artikel hedder Lynet (Tegneseriefigur), men handler næsten kun om en tv-serie! Og refererer endda til den engelske artikel The Flash (TV series). Hvis artiklen skal handle om tegneseriefiguren, bør artiklen hedde Lynet (tegneseriefigur) med lille t, henvisningen til engelsk wikipedia bør være Flash (comics), og kategoriseringen bør være Tegneserier. I så fald kan tv-serien beskrives i et afsnit. Hvis det virkelig er meningen, at hovedemnet i artiklen skal være den kortlivede tv-serie, så skal artiklen nok være Lynet (tv-serie), men det synes jeg ikke er en god idé. Benadikt (diskussion) 2. maj 2012, 21:42 (CEST)

Du har nogle gode pointer, men hvis du har stor viden om emnet, vil det være mere end højt værdsat, hvis du selv prøvede at føre nogle af dine ideer ud i livet. Det værste der kan ske, er at du laver fejl og dem skal der uden tvivl nok være nogen der vil hjælpe med at udbedre. mvh Tøndemageren 2. maj 2012, 21:48 (CEST)
Jeg har ikke rettighed til at flytte en artikel. Benadikt (diskussion) 3. maj 2012, 00:10 (CEST)
Spøjst, det burde du have? Men nu er den flyttet. Knud Winckelmann (diskussion) 3. maj 2012, 00:13 (CEST)
Fint, tak. Jeg har overset, at flyttefunktionen har et symbol og ikke teksten "flyt" som jeg havde regnet med. Benadikt (diskussion) 3. maj 2012, 00:18 (CEST)