Diskussion:Skabelsens Fotodrama

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag: The Photo-Drama of Creation

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

The Photo-Drama of Creations tekst blev oversat til dansk og kom til at hedde Skabelsens Fotodrama. Selve filmen var stumme.

Jeg mener at det er rigtigt at flytte siden til den danske navn. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 25. nov 2016, 15:52 (CET)

Konklusion:
Ingen har gjort indsigelser, og siden er allerede flyttet. Vh. SorenRK (diskussion) 1. mar 2017, 23:56 (CET)

Denne film/lysbilledefremvisning må anses for ukendt i brede kredse i Danmark. Den er kun kendt blandt Jehovas Vidner. Derfor foreslår jeg denne artikel slettet. MrDee 18. jul 2011, 11:00 (CEST)

At du ikke kender den er ingen grund for notabilitets tvivl. Filmen var en af de første af slagsen i dagens danmark, og kun derfor allerede notabel. For det andet er den omskrevet af IMBD som bekræfter dets notabilitet. Desuden har andre Wikipedier også artiklen som er agtet notabel: catalansk, tysk, engelsk, fransk, italiensk, polsk, portugesisk, rusisk, turkisk.
Filmen varede 8 timer, og det var den første film med bevægende billeder, musik, og stemme.
Derfor skal skabelonen notabilitet fjernes.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 18. jul 2011, 14:33 (CEST)
Mit personlige kendskab til filmen er irrelevant, og dette emne behøver vi ikke berøre her. Personangreb bør du afholde dig fra, Rodejong. Filmen er ikke notabel i dansk sammenhæng, derfor foreslår jeg artiklen bliver afkortet og skrevet sammen med artiklen om Charles Taze Russel, da det er hans værk. Eventuelt kan man linke videre til Russel ved søgning på filmen. MrDee 18. jul 2011, 14:39 (CEST)
Jeg er uenig. Filmen har kvalitet nok for at have en artikel for sig selv. Dette er ikke en personangreb. Jeg konstaterer at du ikke har kundskab til hvad filmen drejer sig om. Denne film er gået verden rund (i første verdenskrig årene) og kom også i Danmark. For resten kan den overvældende kildemateriale bekræfte dens notabilitet.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 18. jul 2011, 14:44 (CEST)
Jeg ved ikke helt hvad du mener med kundskab til hvad filmen drejer sig om, men såfremt du mener hvilket kendskab jeg har til filmen, kan jeg fortælle dig at jeg har et udmærket kendskab til filmen. Igen må jeg frabede mig personangreb. Min anskuelse handler udelukkende om at filmen ikke er notabel i DK. Hvorvidt den er det på en engelsk wiki, vil jeg ikke argumentere for. Faktum er at filmen uden for Jehovas Vidners kredse er komplet ukendt i DK. Derfor mener jeg artiklen bør slettes. Wikipedia bør ikke være en propagandakanal for Jehovas Vidner, men en saglig encyklopædi. MrDee 18. jul 2011, 18:18 (CEST)
En detalje: Wikipedia følger sprog - ikke land. Det giver derfor ikke mening at tale om, hvorvidt et emne er udbredt i Danmark. Der er opstillet en række kriterier for, hvornår et emne bør anses for notabelt. Og disse kriterier er ikke landespecifikke. --|EPO| COM: 18. jul 2011, 18:26 (CEST)