Diskussion:Torben Lund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

"" Seksuel orientering ==

Jeg ved ikke om Torben Lunds seksuelle observans eventuelt er relevant? Det er jo ingen hemmelighed at han er bøsse, men hører oplysningen til her?

Hvis Torben Lunds seksuelle observans ikke har haft betydning for hans politiske karriere, er det ikke relevant. Det var min lille mening :-) Mvh Emilio 23. okt 2004 kl. 18:33 (CEST)
Det har du jo nok ret i - på den anden side har hans åbenhed (f.eks. ved at medbringe sin kæreste til bal hos dronningen) været med til at gøre det lettere for andre at springe ud. --Palnatoke 23. okt 2004 kl. 18:37 (CEST)
Spørgsmålet er om Torben Lund's åbenhed og forsøg på at få andre til at spring ud som bøsser/lesbiske er politisk interessant og relevant? Hvis Torben Lund har gjort et eller andet ekstra-ordinært i vedrørende bøsser/lesbiske, så kunne det nævnes, ellers er han "bare" bøsse ligesom Michael Laudrup bare er hetero-seksuel, men det nævnes ikke. Så er min lille mening vokset lidt større ;-) Mvh Emilio 23. okt 2004 kl. 19:00 (CEST)
Torben Lund var den første minister, der tog sin homoseksuelle partner med til bal hos dronningen, hvilket fik massiv medieomtale. Så vidt jeg husker, er han senere blevet beskyldt for positiv særbehandling af Landsforeningen for bøsser og lesbiskes anti-aids-kampagner på grund af sin seksuelle orientering. Af disse årsager er det af offentlig interesse. Reporter Nielsen 28. okt 2005 kl. 21:16 (CEST)

POV[rediger kildetekst]

Dækningen af det jødiske samfunds reaktion på Torben Lunds kritik er særdeles skæv. --Palnatoke 28. okt 2005 kl. 13:22 (CEST)

Det er ikke det "jødiske samfunds", blot "reaktionen", da den eneste af reaktionerne kan siges at være fra det jødiske samfund (Bent Melchior). Derudover tog jeg netop links til begge Torben Lunds artikler med, så man selv kunne bedømme. Rune X2 28. okt 2005 kl. 13:26 (CEST)

Og foreningen "Nu er det nok" har intet med det jødiske samfund at gøre? --Palnatoke 28. okt 2005 kl. 13:32 (CEST)

Det skal jeg virkelig ikke kunne sige. Med det "jødiske samfund" mener du vel jøder? Jeg kender intet til Foreningen Nu er det nok's religiøse eller etniske baggrund. Rune X2 28. okt 2005 kl. 13:35 (CEST)
Jeg er enig i, at afsnittet var tendentiøst formuleret. Nu har jeg redigeret det, sådan at holdningerne kommer til udstryk i ét citat fra Torben Lund og ét citat fra en af hans fremmeste kritikere. Reporter Nielsen 28. okt 2005 kl. 22:00 (CEST)

Er det ikke lidt overkill at debattere frem og tilbage mellem Lund og Melchior i en artikel om Torben Lund. Debatten er jo også forlængst glemt! --KristianMadsen 10. jan 2006 kl. 22:01 (CET)

Echelon[rediger kildetekst]

... en af de få danske politikere som har indrømmet eksistensen af Echelon. Med det efterfølgende citat sandsynligøres kun, at TL løber med på vognen, ikke at han faktisk har viden om en eventuel eksistens af ECHELON eller dettes mulige omfang. -- Poul G 28. jan 2006 kl. 14:32 (CET)

Jeg erklærer mig enig i ovenstående. --130.225.243.84 30. mar 2008, 01:33 (CET)