Diskussion:Trendsales

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Virker som reklame med "designer tøj helt ned til halv pris", "en enkel online-shop og alle kan handle der". Derudover virker det til, at opretteren er for tæt på emnet til kunne skrive neutralt, når oplysninger om kønsfordeling, målgruppe og brugerantal medtages. --|EPO| 2. dec 2006 kl. 22:07 (CET)

Enig, bør slettes eller fuldstændig omskrives --Morten LJ 2. dec 2006 kl. 22:10 (CET)
Det har ikke været min mening at opfører emnet som reklame og har prøvet at rette lidt på det... Jeg ved bare lidt om emnet og fik lyst til at skrive lidt om det her på siden... (Skrev NHB (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Som du måske kan fornemme, så er det ikke tilstrækkeligt blot at omskrive de nævnte sætninger. Et grundlæggende krav for artikler på Wikipedia er, at man skriver neutralt. Artiklen virker fortsat - dog ikke i lige så høj grad - som en reklame for siden.
F.eks. skal du udelade nogle særligt værdiladede ord (f.eks. billig, største), da det måske ikke er alle, der vil være enige i dette.
Jeg vil foreslå du prøver at kigge lidt rundt på, hvordan andre artikler er skrevet og så ud fra det prøve med en større omskrivning af denne artikel.
Derudover kunne det også være interessant - af flere årsager - at vide, hvor du har oplysninger om kønsfordeling, målgruppe og brugerantal fra. --|EPO| 3. dec 2006 kl. 20:49 (CET)
Alt det info jeg har er også at finde på selve hjemmesiden... (Skrev NHB (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ja det kan jeg så læse nu. Men det ændrer ikke ved, at artiklen bar præg at være reklamerende. Du skal passe på med at skrive ud fra det virksomheder skriver om dem selv, da disse typisk er formulerede så de gør lidt reklame for dem selv og kan derfor næppe betragtes som neutralt.
Hvis du med dine egne ord kan formulere en encyklopædisk artikel er du naturligvis velkommen. --|EPO| 14. dec 2006 kl. 20:02 (CET)

Ok tak vil tænke over det.(Skrev NHB (diskussion • bidrag) 16. dec 2006, 23:55. Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke en reklame. Er det konkurrence-præget på nogen led overhovedet? (Skrev MissBirkild (diskussion • bidrag) 20. jan 2012, 00:17‎. Husk at signere dine indlæg.)

Sletningsforslag: Trendsales

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen om Trendsales blev den 19. januar 2012 markeret med "notabilitet" af Amjaabc. Lad os tage diskussionen her. Pugilist 9. feb 2012, 17:12 (CET)

  • Behold - Trendsales er en stor og velbesøgt hjemmeside. Anser ikke omtalen af hjemmesiden for reklamerende. Pugilist 9. feb 2012, 17:13 (CET)
  • Behold - Siden jeg satte mærkaten på, er den blevet pudset til og har endda fået en enkelt kilde, og så har jeg ikke noget at indvende - ud over at artiklen er meget kort. Men det har jo ikke noget med reklame eller notabilitet at gøre. --Arne (Amjaabc) 9. feb 2012, 17:45 (CET)
  • Slet - Jeg kan ikke indse hvad der gør firmaet notabelt. Internetsalg - og hvad så? --Rmir2 9. feb 2012, 18:23 (CET)
  • Behold - Ingen tvivl om at Trendsales er notabel. Ellers skal vi i hvertfald tage debatten om QXL også. Der skal nok lige skrives noget mere på den, men Trendsales er efter min mening notabel. (Skrev Rasmusbyg (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  •  Kommentar -Jeg er enig med Rasmusbyg i ovenstående forslag. Jeg vil henstille, at vi tager en diskussion fx på Landsbybrønden om hvornår (og om overhovedet) internetforretninger hører hjemme på Wikipedia. Enhver, der kender en smule til moderne salgsvirksomhed, ved, at det at bruge internettet til at reklamere for sine varer og tjenester og her tilmed organisere køb/salg allerede er blevet gængs praksis. I sig selv bør internetforretning derfor ikke kunne berettige til omtale. Personligt kan jeg ikke frigøre mig for fornemmelsen af, at vi vil blive overfyldt med "internet-firmaer" (foruden omtale af alt muligt andet, der måtte finde vej til internettet), hvis ikke vi får helt klare retningslinier - hurtigst muligt. Debatten bør derfor munde ud i faste retningslinier, som vi i fremtiden kan henvise til, så at vi undgår, at afstemninger om konkrete artikler senere annulleres, fordi et mindretal blokerer for sletning af tilsvarende artikler. --Rmir2 10. feb 2012, 21:04 (CET)
  • Behold Jeg har indsat kilder og udvidet med lidt kritik, så artiklen ikke fremstår som tandløs reklame. Peter Mulvany 12. feb 2012, 14:08 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for at slette artiklen. Beholdes. Pugilist 16. feb 2012, 14:53 (CET)