Spring til indhold

Diskussion:Tsunamibølger

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen her dækker samme emne som tsunami. Der er ingen tvivl om, at den tyske artikel, som her er indsat med en smule oversat, er bedre end vores artikel om emnet, men den bør ikke indsættes, før den er oversat, jf. Diskussion:Tsunami.

Da det af samme diskussion fremgår, at artiklen tilsyneladende er oprettet af Bruger:Holretz til hans personlige brug vil jeg foreslå, at den bliver flyttet til en underside af hans brugerside, hvor Holretz så kan arbejde videre med at oversætte artiklen og indsætte den under tsunami, når den er klar. Jeg tøver dog med at implementere en sådan flytning på egen hånd, før det har været vendt her. --Heelgrasper 27. sep 2006 kl. 15:23 (CEST)

Enig i alle dine betragtninger. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. sep 2006 kl. 15:29 (CEST)
Dertil kommer også Bruger:Holretz's eksperimenterende side forkert placeret som Holretz\tsunami. Denne bør brugeren nok også flytte til sit eget navnerum og lege med. Jeg har dog forsøgt at skrive til ham på hans brugerside (han skrev under IP, så min henvendelse ligger på Brugerdiskussion:80.209.121.59) uden resultat. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 27. sep 2006 kl. 15:34 (CEST)

Måske skulle "nogen" gøre noget ved ovenstående eftersom der vist ikke er sket nogen forandringer og "problemet" nærmer sig at have været her i et par uger. --Heelgrasper 8. okt 2006 kl. 22:32 (CEST)

Intet nyt siden 8. okt 2006, så hvad med flette den oversatte del af Bruger:Holretz/tsunami sammen med Tsunami og slette de to øvrige artikler ASAP. Efter et hurtigt blik på de to artikler ser det ud til at teksten i Tsunami helt kan erstattes med den danske del af Bruger:Holretz/tsunami. --Ktp72 3. apr 2007 kl. 14:17 (CEST)