Diskussion:Ulrik Christian Gyldenløve, greve af Samsø

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hva er dette? Det er ikke korrekt!

Hvilket? --Heelgrasper 17. sep 2006 kl. 01:55 (CEST)

For det første, hollenderne deltok ikke i krigen på svensk side etter 1709. For den andre, Gyldenløve var en beskytter, ikke en læremester for Tordenskjold. For det tredje, i året 1719 var det ikke sett noe sjøslag sør for Gøteborg. Kun enkelte skip mot skip kamp og manøvreringer mellom eskadrer. For det fjerde, marinehistorikere som Barfod i boken Den Danske Flådes Historie 1660-1720 Niels Juels flåde har ingenting på Gyldenløves skjebne utover hans død.

Selvsagt er behovet for en oversikt på sjøkrigen i 1709-1720 meget nødvendig dersom Jørgen H. Barfod hadde klart å ødelegge den beste kilden i moderne tid, men er tvilsomt om Gyldenløve hadde omkommet under kamp. Selv ikke Barfod kunne ha oversett en generaladmirals død under kamp. ( hvis, da hadde Marinehistoriske Skrifter gjorde deres livets tabbe ved å lot Barfod ha ansvaret for 1660-1720 binden ) (Skrev 83.109.65.207 30. sep 2006, 17:25 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Røverhistorie[rediger kildetekst]

Her kritiseres artiklen for at være "en ren fantasi røverhistorie". Jeg antager at denne ændring fra 2006 bærer hovedbyrden. --Palnatoke (diskussion) 28. maj 2013, 21:05 (CEST)[svar]