Diskussion:Unicykel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Artiklens billede bør vise en ethjulet cykel. Måske kan billedet ved den tyske artikel overføres til commons? -- Poul G disk. 20. sep 2006 kl. 13:24 (CEST)

Jeg vil give Poul ret i at det er trist at finde et billede af en væltepeter under unicykel. Detg må der gøres noget ved. Der er mange billeder af unicykler på www.UniSalg.dk [1] Der må man kunne få et fint billede.

Jeg havde lagt et af mine egne billeder fra unisalg.dk på, men det blev slattet. Nu har jeg lagt et andet på, som stadig er mit eget foto. Håber det kan få lov at blive. --Lottrup 2. jun 2009, 00:14 (CEST)

Det var mig, der slettede billedet. Jeg erstattede det dog med Fil:Einrad.jpg fra commons, så artiklen ikke skulle mangle et billede. Problemet med det første billede Fil:Orangeclub.jpg var, at det var påfaldende lig http://www.unicycle.uk.com/Images/Shop/clubfreestylenew.jpg. Egernes og pedalernes placering var præcis den samme og selv lysets "udvisken" af den ene af egerne var identisk.
Når der samtidig ikke er nogle metadata med oplysninger om kameratype osv., så plejer det at betyde, at der er tale om et billede, der er taget fra nettet. Billeder fundet på hjemmesider må man normalt ikke kopiere. --MGA73 2. jun 2009, 09:49 (CEST)