Diskussion:Vendsyssel FF

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Vendsyssel F.F.)
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

FC Hjørring kontra Vendsyssel F.F.[rediger kildetekst]

Bør FC Hjørring-artiklen ikke bibeholdes som den så ud indtil sidste sæson sluttede, og så have en nyoprettet artikel omkring Vendsyssel F.F., da sidstnævnte jo blot har overtaget FC Hjørrings license, og er en overbygning på FC Hjørring og Frederikshavn fI? mvh Tøndemageren (diskussion) 31. jul 2013, 11:01 (CEST)

Klubben er ikke en overbygning, men har blot skiftet navn. På sigt er det planen at lave et mere formelt samarbejde imellem de to klubber. --Pixi Uno (diskussion) 31. jul 2013, 18:10 (CEST)
Det er faktisk allerede et samarbejde nu, men flere ting vil falde på plads de næste måneder 123. Men nej, det er ikke en decideret overbygning i stil med FC København, men ikke desto mindre er det ikke 100% den samme klub som FC Hjørring. Men vil dog give dig ret i, at det eneste der er synligt på samarbejdet lige nu er navneændringen fra FC Hjørring. Men derfor er jeg stadig af den overbevisning af FC Hjørring-artiklen frem til afslutningen af sidste sæson skal bibeholdes og en ny artikel laves for Vendsyssel FF. mvh Tøndemageren (diskussion) 31. jul 2013, 18:26 (CEST)
Organisatorisk og formelt er der intet sket, udover at de har skiftet navn. - som i øvrigt kom af klubbens økonomiske problemer, og DBUs trussel om inddragelse af licens. Så jo, det er 110% den samme klub, som dog er begyndt at snakke løst med en anden klub om et samarbejde. Men INTET er skrevet ned eller andet. --Pixi Uno (diskussion) 31. jul 2013, 18:34 (CEST)
Der har du misforstået noget. Det er 100% et samarbejde, der blot er i sin indledende fase 4. Så rigtigt meget er skrevet ned og aftalt. Du bør læse kilderne jeg har henvist til. Så at skrive at "INTET er skrevet ned" er en meget meget stor misforståelse af hele projektet. Med hensyn til det økonomiske er der ikke nogen forskel umiddelbart fra FC Hjørring til Vendsyssel FF, da samarbejdsklubben intet har at tilbyde på den front 5, og sponsorerne er fuldstændigt de samme som for et halvt år siden. Navneskiftet kom altså fordi man længe har snakket om et samarbejde og dette for alvor tog fart i foråret 2013. Men har du kilder på dine påstande vil jeg da med glæde læse dem. Så ser stadig ingen grund til at FC Hjørring-artiklen og Vendsyssel FF-artiklen ikke deles op i to.
Du tænker vel forresten ikke på Jammerbugt FC, der blot skiftede navn fra Blokhus FC, når du siger det blot er et navneskifte? mvh Tøndemageren (diskussion) 31. jul 2013, 18:57 (CEST)