Brugerdiskussion:Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Dette er Tøndemagerens diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Tøndemageren.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 18. Jun 2018 05:30

Evaluering af Vejle Boldklub sæson 2017-18[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren

Jeg skriver da jeg netop har påbegyndt en evaluering af artiklen/listen Vejle Boldklub sæson 2017-18 og søger derfor kritik af hvordan denne kan forbedres. Jeg kan se at du har redigeret den engang, hvorfor jeg tænkte at du måske havde interesse i hvordan den kunne forbedres.

På forhånd tak! --Chrallle (diskussion) 21. maj 2018, 10:07 (CEST)

Fodboldstadioner uden infoboks[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren. Undskyld jeg forstyrre. :-) Jeg ved ikke om det findes, men er der en liste over hvilke sider om fodboldstadions som ikke har Infoboks stadion indsat? For jeg vil gerne gøre noget ved det. Når du kigger på Kategori:Fodboldstadioner i Tyrkiet mangler der både billede og landkort, eller hele infoboksen. Manglerne er ikke kun i Tyrkiet. Vh. --Bolddreng (diskussion) 24. maj 2018, 23:59 (CEST)

Hej Bolddreng, jeg tror ikke en sådan liste findes, men du kan anmode om, at en bot danner en liste. Dette burde være teknisk muligt. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 25. maj 2018, 00:02 (CEST)
Hej Bolddreng. Mig bekendt findes den liste ikke endnu, men på Wikipedia:Anmodning om botassistance kan du anmode om at få et bot til at lave listen til dig. Som Asger siger, så vil jeg også tro det er teknisk muligt. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 07:36 (CEST)

Tak for svarene. En anden har skrevet til mig, at der kun er 98 sider med fodboldstadions. Jeg troede der var mange flere, og fik et link hvor de nemt kan findes. Så når det gode vejr forsvinder igen, går jeg i gang med at se på dem systematisk. PS. Kan skabelonen ikke gøres mere automatisk? F.eks. at man slipper for at finde og indtaste koordinater. Det er tidsrøver med alle de tal, synes jeg. :-) Vh. og god weekend. --Bolddreng (diskussion) 25. maj 2018, 21:59 (CEST)

Måske Weblars ved noget om det, eller kan hive fat i en mere tech-wise bruger der kan hjælpe - jeg er ikke så skarp. Sig endelig til hvis jeg kan hjælpe med noget fremadrettet. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 22:11 (CEST)

[redigeringskonflikt

Jeg blander mig lige, snak med Bruger:Weblars om automatisering og Bruger:Steenth om det der med coord, der er lavet en automatik i infoboks by, der henter coordinaterne, måske kan den anvendes i Infoboks stadion. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 22:15 (CEST)

Tak for svarene igen. Hvorfor kommer der ikke en notifikation øverst, så jeg kan se der er svar? :-) Det jeg nu vil spørge om er, hvad syntes du om at UEFA rating flyttes som på engelsk. Jeg har lige sat stjerner på Anfield. Den engelsk model er god så man hurtigt kan se om det er “bonderøvsstadion” eller tip-top. Vh. --Bolddreng (diskussion) 25. maj 2018, 22:51 (CEST) NB. Ser de to Weblars og Steenth det her eller skal jeg skrive til dem? Vh.

@Bolddreng: Steenth har i hvert fald set din bøn om at hente coord automatisk, og jeg tror han allerede har fixet det. Hvis du vil have at en anden bruger skal se hvad du skriver, bør du skrive deres navne sådan {{ping|Steenth}} eller [[Bruger:Steenth|Steenth]] så får de en notifikation. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2018, 23:02 (CEST)

Til @PerV: og @Steenth:. Det er fedt og turboreaktioner så igen tak. Og Steenth opfyldte også min ide på en startdato skabelon for noget tid siden. Tak! Det dumme spørgsmål fra mig er hvordan virker det? Hvordan får jeg kort på Pride Park Stadium automatisk? Vh. --Bolddreng (diskussion) 25. maj 2018, 23:36 (CEST)

Yes check.svg Gjort Bolddreng: se Pride Park Stadium og hvad jeg gjorde. Ikke Hekseri — kun Behændighed Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 00:01 (CEST)

Tak. Har jeg gjort noget forkert siden du skriver hekseri og behændighed. Forstår ikke. Vh. --Bolddreng (diskussion) 26. maj 2018, 00:11 (CEST)

Bolddreng: Selv tak, nej du har ikke gjort noget forkert. På min dialekt/sociolekt betyder "Ikke Hekseri — kun Behændighed" "det er vældigt nemt". Unskyld jeg brugte sprog, der sikkert hører til i Salmonsens Konversationsleksikon. Bare kør på med opdatering af dine infobokse. Når du skal sætte kort ind, kan du pinge mig, hvis der er et kort, på fx. en wiki, du mangler, så vil jeg se om jeg kan hjælpe Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2018, 07:39 (CEST)
@PerV, Bolddreng: Jeg har opdateret 2 infoboks på Barclaycard Arena (Hamborg) og Estadio Municipal de Ipurua, hvor jeg tilføjet kort. Og på Ipurua brugt de koordinater, som var der. Og eksempel på {{Infoboks stadion}} er blevet opdateret. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2018, 10:15 (CEST)

Slidt op[redigér wikikode]

Til din orientering. Jeg er slidt op i forhold til analyserne af Rmir2 og kontroverserne om Rodejong. Jeg kan ikke tænke klart, så jeg vil den kommende uge koncentrere mig om afslutningen af min konkurrence. Derefter håber jeg at have ressourcer til at genoptage analysearbejdet.--Ramloser (diskussion) 26. maj 2018, 19:55 (CEST)

Det er forståeligt - du har lagt et enormt arbejde, som du ikke rigtigt har fået den anerkendelse for, som du burde have. Din konkurrence er til gengæld alletiders, så der ville jeg da også lægge meget mere tid, hvis jeg var dig. Det er det, tror jeg, det motiverer flest brugere. Men kæmpe respekt for dit arbejde med Rmir2 - det er der ikke mange der ville give sig i kast med. Bliv endelig ved med det arbejde du gør (i den mængde du kan holde til det) - du er en meget værdsat bruger/admin. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. maj 2018, 19:58 (CEST)
Kære Tøndemageren. Det er rart med skulderklap, men det har nu ikke været min hensigt at angle efter det. Jeg er måske bare overvældet, fordi analysen af foreløbig 30 artikler giver mig et klart billede, men jeg er fagligt set klar over, at alle skal gennemgås, hvis en konklusion skal være baseret på signifikans. Og det er en kæmpestor opgave, hvorfor jeg er meget glad for din og andres bistand i processen. Jeg mener dog en forenkling er forsvarlig. Foreløbig er en tredjedel af de udtrukne artikler stubbe, og jeg finder det forsvarligt blot at konstatere dette uden grundig analyse af indholdet, når der ikke findes en eneste reference i disse artikler. Bemærk i øvrigt min supplerende tekst til Brømsebroaftalen 1541, som måske giver yderligere information om evt. brud på ophavsret.--Ramloser (diskussion) 26. maj 2018, 20:20 (CEST)
Jeg så den godt - men teksten var simpelthen fyldt med for mange spøjse tegn, til at jeg kunne overskue at læse den hehe. Men tænker du stemmer i, i forhold til ophavsretsbrud? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. maj 2018, 20:27 (CEST)
Gyldendal har særlige regler for citater og henvisninger til den digitale udgave. Disse gælder formentlig ikke den trykte udgave, som vel er underlagt de almindeligt gældende copyright regler. Men lige præcis dette eksempel er i mine øjne ret tricky.--Ramloser (diskussion) 26. maj 2018, 21:43 (CEST)

Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Fokusmåned vedr. afskrift[redigér wikikode]

Hej @Tøndemageren: Du nævnte her i Landsbybrønden, at du havde planlagt at lave et forslag til en fokusmåned vedr. afskrift. Jeg har for 2 uger siden oprettet forslaget om Oprydning i artikler med afskrift, men jeg er bekymret for at det ikke har fået mere opbakning. Mener du at det på nuværende tidspunkt, er realistisk at samle opbakning til en større oprydning i de artikler med afskrift? --Kjeldjoh (diskussion) 6. jun 2018, 13:53 (CEST)

Den udløber først til oktober, så muligheden er der bestemt. Ellers kan du altid kontakte de bruger der tidligere har været med til at rette i artiklerne, og gøre dem opmærksom på afstemningen, så de kan give deres stemme hvis de ønsker :) mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jun 2018, 14:37 (CEST)
Den kan jo godt komme på inden, hvis bare den får stemmer nok. Så det kan give god mening at prøve at tromme protagonister sammen. :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jun 2018, 14:49 (CEST)

Sølvmedalje og yderligere hæder[redigér wikikode]

Ud over sølvmedaljen i min forårskonkurrence fortjener du nedenstående hæder for din indsats på alle tænkelige områder i forhold til at forbedre dawiki.--Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:50 (CEST)

Surreal Barnstar.png Wildcard-Barnstar
Tildeles for utrætteligt arbejde på mange felter samt sølvmedalje i min forårskonkurrence

--Ramloser (diskussion) 8. jun 2018, 22:50 (CEST)

Tror faktisk det er den første barnstar jeg nogensinde har fået - var nok også på tide så haha. Men tak i hvert fald - og tak for en rigtig god konkurrence :D mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jun 2018, 11:32 (CEST)
Så er det i alt fald på tide, at du får én! Jeg gav dig wild card, fordi mange af de andre er ret "snævre" udmærkelser for begrænsede indsatser, men du har om nogen gjort en bred og til tider "op ad bakke" indsats, som jeg i allerhøjeste grad påskønner. Der er en håndfuld grunde til, at jeg ikke har opgivet kampen for at bidrage til, at dawiki bliver et seriøst foretagende; du er en af dem.--Ramloser (diskussion) 10. jun 2018, 10:42 (CEST)