Brugerdiskussion:Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Dette er Tøndemagerens diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Tøndemageren.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 02. Aug 2018 05:30

R.E.M. nomineret til GA[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren. Jeg har nomineret artiklen om R.E.M. til GA. Der er pt. kun 2 stemmer, og det ville være ærgerligt, hvis nomineringen falder på for få stemmer. Vil du tage et kig på den og eventuelt afgive din stemme? Mvh. Toxophilus (diskussion) 19. jul 2018, 12:01 (CEST)

Rasmus Elk Olsen[redigér wikikode]

Hey Tøndemager

Jeg er ny her, og ved ikke helt hvordan man sørger for at optimere ordentligt.

Jeg har kigget på artiklen og synes jeg har linket de steder jeg kan nu.

Måske er der andet jeg skal gøre. Er ked af at nogen betvivler dens gyldighed.

Jeg forsikrer om at alle oplysning er sande og hvis nogen kigger den ordentligt efter i sømmene vil de ikke betvivle dens gyldighed. Rasmus Elk Olsen har en betydelig plads i dansk musikhistorie, og har hjulpet flere betydningsfulde kunstnere på vej.

Fortæl mig blot hvordan jeg optimerer og passer artiklen ordentligt til, efter forventninger til en wiki-artikel.

Mvh Quizmaster

Hej Alienquizmaster. Jeg har skrevet til dig på din diskussionsside, hvor der er nogle links hvor du kan læse mere. Derudover er det vigtigt at du sørger for at artiklen lever op til standarderne på wikipedia, herunder med wikilinks, kategorisering og lignende ting. Ellers er der også stilmanualen du kan tage et kig på. Men flere af disse ting er også nævnt i den velkomst du har fået på din diskussionsside. Sig endelig til hvis der er nogle specifikke ting du har spørgsmål omkring. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2018, 14:23 (CEST)
Undskylder at jeg opretter nyt hver gang herinde, men jeg kan ikke lige gennemskue hvordan jeg svarer i forlængelse af dit indlæg? Jeg vil optimere efter standard snarrest! I mellemtiden ku jeg godt tænke mig at vide hvad man kan stille op for at få anmodning om at emnet ikke har relevans nok, afkræftet? Bedste hilsner (skrev Alienquizmaster (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Der står "rediger wikikode" ved siden af overskriften - den trykker du bare på, og skriver dit indlæg nedenunder. Som du måske kan se har jeg tilføjet ":" foran første svar, "::" foran andet svar, og nu ":::" foran dette (og tredje) svar. Det gør læsbarheden meget nemmere. Når du har afsluttet et indlæg, så sørg for at skrive 4 tilder (~~~~), da det sørger for at du får en underskrift efter, så alle kan se hvem det er der har lavet indlægget.
Hvad angår notabilitetsspørgsmålet, så har jeg bare lagt den op til folk at vurderer. Der går nok et par uger før der konkluderes, men du er selvfølgelig velkommen til at arbejde på artiklen indtil da. Derudover kan du komme med dit input i diskussionen: Wikipedia:Sletningsforslag/Rasmus Elk Olsen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2018, 14:37 (CEST)

Hej Tøndemager. Jeg har ikke så meget mere tid at bruge PT på Elk Olsen artiklen. Hvem tager endeligt stilling til om den skal blive stående? Er der stadig formalier jeg bør rette? Kh Aqm Alienquizmaster (diskussion) 1. aug 2018, 12:19 (CEST)

Hej Alienquizmaster. Det gør konsensus i sletningsforslaget - eller rettere, formentlig en administrator, når de føler at sletningsforslaget har stået længe nok uden aktivitet. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. aug 2018, 13:15 (CEST)

JPY[redigér wikikode]

Hej Tøndermager,

Er de så relevant, at JPY har været medlem af et ungdomsparti for to år siden, at det bør stå øverst og i det hele taget fremgå af JPYs side?

Derudover har JPY lavet andre, politiske aktiveter og været medlem af også et andet ungdomsparti. Hvorfor fremgår de i så fald ikke?

Jeg synes, det er falsk varedeklaration og dybt unødvendigt.

At du har blokeret uregistredere brugere, gør det blot sværere at diskutere, om det er en vigtig info at have stående eller ikke. Men jeg mener, det bør fjernes. (skrev 212.237.135.140 (diskussion • bidrag) 27. jul 2018, 09:05‎. Husk at signere dine indlæg.)

Du er ikke blokeret - men siden er beskyttet, for at undgå det der hedder redigeringskrig (fx at samme oplysning fjernes og tilføjes i et væk). Du kan tage diskussionen på artiklens diskussionsside. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. jul 2018, 10:27 (CEST)

Støtte til blokering[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren. Jeg har i et stykke tid holdt mig ude af diskussionerne på da-wiki. Jeg var involveret i en del virak og mente at det ville være godt for da-wiki at jeg holdt lav profil et stykke tid. Jeg har dog fulgt med som jeg plejer, også vedr. Rmir2. Blokeringen og længden er på sin plads og diskussionen omkring det har været langt mere objektiv end vi har set tidligerere. Derfor kan det undre at Rmir2 ikke forstår hvad kritiken går ud på eller forstår situationens alvor. Det er sådan jeg tolker Rmir2's seneste svar på sin diskussionsside. Måske burde jeg skrive en kommentar til brugerens svar, men jeg tror ikke det nytter noget mere. Jeg har desværre opgivet håbet om at Rmir2 ændrer adfærd. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 27. jul 2018, 10:06 (CEST)

Jeg tænker personligt, som jeg også skrev, netop at Rmir2 ikke har forstået at det handler om dennes adfærd, ikke om hvordan alle andre opfører sig - og det synes jeg faktisk er ekstremt problematisk i forhold til en eventuel tilbagevenden. Spørgsmålet er om man som community skal tage kontakt til brugeren et par uger før tilbagevenden, for at høre om brugerens tanker på sit fremtidige virke, om brugeren er klar over hvad der var årsag til pausen og om denne har gjort sig tanker om forbedring heraf. Altså at bringe at foregribe begivenhedernes gang. Derudover, så er jeg personligt træt af Rmir2s fuldstændig misforstået opfattelse af hvad personangreb er, og det vidner for mig også om, at der desværre mangler noget selvindsigt, som kan være uforeneligt med at være en del af et større fællesskab som da.wiki er. Jeg synes dog også at diskussionen har været meget objektiv hele vejen igennem, selv fra Cayrouses i starten. Det har faktisk været en hel øjenåbner at have sådan en diskussion, der kunne klares relativt hurtigt uden massevis af afstikkere i diskussionerne. Jeg håber dog at du snart er tilbage, da deltagelse i virak ikke nødvendigvis betyder at det man gør er forkert - mere at man tager kampene. Jeg er også en del af meget virak, men min opfattelse er at langt størstedelen sætter pris på det. Så er der admins som Pugilist der så vidt muligt holder sig ude af dette, men så viser sig i mange andre vigtige situationer. Jeg tænker det er godt at have et adminkorps, der viser sig på forskellige måder :) mvh Tøndemageren (diskussion) 27. jul 2018, 10:35 (CEST)

Trænere for Akademisk Boldklub Gladsaxe[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren

Jeg har redigeret AB's træneroversigt ud fra tæt læsning af blandt andet AB's jubilæumsbog, hvor det fremgår af flere artikler og beretninger, at Tonni Nielsen var træner i 1996 og var med til at sikre oprykning til superligaen og en pokalfinale. Derfor kan Christian Andersen ikke have været træner fra 1995-1998.

Jubilæumsbogen angiver i en liste over tidligere trænere, at Christian Andersen var træner i 1995 samt 1996-1998, men jeg er meget i tvivl om hvorvidt førstnævnte er en fejl i bogen, da det ikke kan dokumenteres i nogen beretninger jeg har kendskab til, og samtidig fremgår det også, at han i 1996 kom til klubben efter en pause. Mit bedste bud er derfor, at han kun var træner i 1995-1998, men det er muligt, at han var træner i 1995 samt i 1996-1998.

Hvordan tænker du, at det giver mest mening at gøre klart i artiklen?

--Grasmusb (diskussion) 28. jul 2018, 16:19 (CEST)

Det ved jeg ikke, jeg kender desværre ikke til hvad der står i jubilæumsbogen (du må forresten meget gerne angive en reference i teksten, når du nu har en) - jeg kan kun forholde mig til hvad der står på deres hjemmeside. Der står han var træner fra 1995-1998. Uden at kende lødigheden af denne reference, siger den også 1995-1998? mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jul 2018, 16:27 (CEST)
Transfermarkt siger det samme. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jul 2018, 16:28 (CEST)
Christian Andersen udtaler selv i et interview i 1998 (https://bibliotek.kk.dk/ting/object/870971-avis%3A84600873), at han først kommer til i jan. 1997. »Jeg har aldrig sagt, at jeg gør det eneste rigtige. Jeg kan kun sige, at siden jeg startede her, er det gået fremad. Jeg kom herud i januar 1997, hvor AB lå helt i bunden. Holdet havde spillet 18 kampe, havde 15 point og lå nummer sidst. Så spillede vi 15 kampe og fik 25 point, det var en stor præstation. (...)«.Grasmusb (diskussion) 29. jul 2018, 09:27 (CEST)
Jeg kan ikke se pågældende interview. Men igen, AB's egen hjemmeside skriver det samme, som de andre referencer jeg har fundet. Måske Arne kan komme med input her? mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jul 2018, 20:06 (CEST)
Jeg har godt fulgt med i diskussionen og synes, at det er lidt speget. Jeg kan finde flere kilder, der viser, at Andersen var træner i den periode, bl.a. klubbens Wall of Fame. Men i følgende artikel fra Poltiken fremgår det klokkeklart, at Tonni Nielsen var træner i klubben, til han blev fyret i vinterpausen i 1996. I denne artikel fra Tipsbladet fremgår det, at Andersen var træner i AB i 1995, bl.a. i pokalfinalen. Så mon ikke Grasmusb har ret i sin antagelse. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jul 2018, 20:44 (CEST)
Hvilken antagelse? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 1. aug 2018, 11:06 (CEST)
Ifølge [[1]] blev han først træner i AB i vinterpausen 1997/98.--Ramloser (diskussion) 1. aug 2018, 16:12 (CEST) Tilføjelse: Han var åbenbart også træner i AB i 1979. hvor de lå i 2. division. Senere i Farum Boldklub.--Ramloser (diskussion) 1. aug 2018, 16:18 (CEST)
Jeg har undersøgt sagen nærmere og har fundet det samme. I ledelsesberetningen for AB A/S' årsregnskab skriver ledelsen, at Christian Andersen kom til som cheftræner i AB 1. januar 1997 (se side tre her: https://datacvr.virk.dk/data/offentliggorelse?dl_ref=Y3ZyLmRrOi8vcGRmcy8yNDIwODAzNjtBL1MyNDA0Mzc7MTk5NjA3MDE7MTk5NzA2MzA7UjtS). Jeg har i min research ikke kunnet finde nogen kilder, der udtrykker, at han skulle have været træner for AB i 1995 selvom AB's jubilæumsbog godt nok angiver dette i en liste over tidligere trænere. Jeg tillægger dog ikke denne liste stor troværdighed, da den angiver, at Rudi Strittich var træner i AB i 1976, hvilket han tilsyneladende ikke var, og derudover har nogle andre tastefejl. Mvh Grasmusb (diskussion) 1. aug 2018, 17:24 (CEST)
@Tøndemageren: "Antagelsen" er, at Chr. Andersen var træner i 1995 og igen fra vinter 1997.
@Ramloser: Jeg kan ikke af den artikel se, at han først blev træner i den sæson: "I 1997-98 var Frimann sportsdirektør i AB med Christian Andersen som træner." Han kan ud fra denne sætning godt have været der før.
@Grasmusb: Jeg kan kun se forsiden af din henvisning. Bemærk dog, at en kilde ikke behøver at eksistere online; det er blot nemmere at kontrollere. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. aug 2018, 21:39 (CEST)
Den antagelse kan jeg godt leve med. Jeg mangler nemlig til stadighed at se noget der skal modbevise det jeg har fundet om at han var træner i 1995 også :) mvh Tøndemageren (diskussion) 2. aug 2018, 07:58 (CEST)
OK - det lader til, at vi nærmer os konsensus. Jeg har ikke deltaget i en diskussion før - hvad gør man herfra? Mvh Grasmusb (diskussion) 6. aug 2018, 15:25 (CEST)
@Tøndemageren: Jeg har nu tilrettet trænerlisten ud fra det jeg ser, at vi er blevet enige om. Nemlig, at CA var træner i 95 sam 97-98 og at Tonni Nielsen var det i 96. Håber at det er en ok fremgangsmåde. Mvh Grasmusb (diskussion) 13. aug 2018, 20:52 (CEST)
Det er helt fint efter min mening. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. aug 2018, 09:49 (CEST)

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Obsessiv–kompulsiv vs. tvangspræget[redigér wikikode]

SKS kalder det tvangspræget personlighedsforstyrrelse mens andre kalder det for obsessiv-kompulsiv. Hvilket navn syntes du vi skulle rette os efter? --Trade (diskussion) 15. aug 2018, 17:17 (CEST)

Der er også nogle der kaldet det anankistisk personlighedsforstyrrelse men jeg er ikke sikker på hvorbidt det betegnelsen stadigvæk er i brug. --Trade (diskussion) 15. aug 2018, 17:25 (CEST)
Det ved jeg ikke - hvis det ikke skal hedde det nuværende, så er det muligt enten at tage den sidste (den første mener jeg vil være et dårligt valg) eller OCPD lige som OCD. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. aug 2018, 20:05 (CEST)