Brugerdiskussion:Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Tøndemagerens diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Tøndemageren.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 14. Dec 2018 05:31

Nyheder for november 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 11 - udgivet 14. november 2018

Nyheder for december 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 12 - udgivet 3. december 2018

GoMorgen Danmark vs. Wikipedia[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren, tak fordi du har nævnt denne diskussion der kørte på Wikipedia:Landsbybrønden/GoMorgen Danmark sviner Wikipedia til, den har været sjov at læse. Det er interessant at der hverken henvises til den på artiklerne GO' Morgen Danmark, Anders Breinholt eller Cecilie Frøkjær.--Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2018, 13:37 (CET)

Ovenstående indlæg fra Kjeldjoh er i mine øjne ikke blot indholdsløst, men også et tydeligt forsøg fra Kjeldjoh på at komme med et skjult budskab. Budskabet er dog dårligt skjult. Så vidt jeg husker, er det Tøndemageren, der tidligere har skrevet, at man ikke kan argumentere med andre artikler, da det er en "logisk fejlslutning". Det giver jeg til dels ret i. At den humoristiske (eller forsøg herpå) omtale af Wikipedia i en udsendelse af Go' morgen Danmark ikke er omtalt i artiklen om f.eks. Go' morgen Danmark handler vist mest om, at den sag er for lille - især taget i betragtning af at artiklen om Go' morgen Danmark er en meget kort artikel med meget lidt tekst (i modsætning til artiklen om Den Danske Frimurerorden, der er en meget omfangsrig artikel). Og så skal man huske, at når ting ikke er omtalt i en Wikipedia-artikel, så handler det ofte om, at ingen har gidet at skrive om det. Se bare på de mange Wikipedia-artikler om film, hvor ingen har gidet at gøre andet end at indsætte en infoboks og en skuespiller-liste, der blot er kopieret fra en anden hjemmeside. Når noget ikke er beskrevet på Wikipedia skyldes det langt fra altid et fravalg, men blot at ingen har gidet skrive det. Jeg har tidligere luftet min mistanke om, at Kjeldjoh har en interessekonflikt, når det kommer til Den Danske Frimurerorden, der har et medlem, som hedder Kjeld Christen Hyllequist Johansen, jf. foreningens offentlige medlemsmatrikel på biblioteker. Jeg har stadig den mistanke om interessekonflikt, når jeg ser på Kjeldjohs ageren omkring Den Danske Frimurerorden og frimureri. -AnetteM (diskussion) 3. dec 2018, 15:33 (CET)
Jeg ser gerne af diskussionen vedrørende DFF forbliver på tilhørende diskussionsside og ikke her. Jeg har opfordret til at andre griber ind og jeg har opfordret begge til at tage en pause fra diskussionen vedr DFF. Det vil jeg stadig gøre. Hold venligst min diskussionsside fri for disse ting.
Hvad angår hvad jeg har argumenteret for, så har jeg mig bekendt ikke kaldt "argumentation fra andre artikler" for en logisk fejlslutning, men jeg har ganske givet sagt at vi ikke refererer egne artikler. Med det sagt, så følg meget gerne mine opfordringer ovenfor. mvh Tøndemageren (diskussion) 3. dec 2018, 16:03 (CET)
Læst, og har ingen yderligere kommentarer. Mvh, Kjeldjoh (diskussion) 3. dec 2018, 16:10 (CET)
@Tøndemageren: Enig i at diskussionen skal blive på artiklens diskussionsside og ikke foregå her, som Kjeldjoh har forsøgt, jf. min kritik ovenfor af hans forsøg.
Og til din erindring er din udtalelse om logisk fejlslutning med argumentation om andre artikler her: "At der ikke har været en før, betyder ikke at denne ikke er notabel - argumentet holder ikke (det er en logisk fejlslutning)." - citat af Tøndemageren fra 8. oktober 2018 på Diskussion:Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen.[1] (skrev AnetteM (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det er en ekstremt konfliktoptrappende adfærd ud her udviser Anette. Din første redigering efter en pause bør ikke være en sådan redigering - især ikke når der er fremsat påstande om at du har udvist lignende problemer fra andre kontoer. Overvej kraftigt om du ikke kan bidrage til da.wiki på andre måder end det du har gjort her. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. dec 2018, 14:55 (CET)
Jeg ville bare være venlig at give dig citatet, nu du ikke huskede det. Kan ikke se det problematiske i den adfærd, ligesom KnudW's blokering heller ikke bekræftes af WP:IPA - faktisk giver WP:IPA mig ret som forklaret på min diskussionsside. Der er jo heller ingen af de kommentarer, Knud fik på AOA'en, der gav ham medhold i blokeringen pga. min mistanke om interessekonflikt - faktisk tværtimod. Men lad det ligge.
Og med hensyn til at bidrage til Wikipedia er jeg nok blandt de allerbedste. For artiklen Den Danske Frimurerorden er stort set kun skrevet af mig, og den er blevet kopieret i ekstremt stort omfang af en af Danmarks mest seriøse og troværdige aviser, nemlig Weekendavisen, der helt fremme på side 4 i den trykte avis bragte en artikel med ca. 80 % afskrift af min Wikipedia-artikel (https://web.archive.org/web/20181202133034/https://www.weekendavisen.dk/2018-48/samfund/logebroedrenes-hemmelighed). Så du kan være helt tryg ved, at jeg bidrager positivt til Wikipedia, idet jeg skriver artikler, der er værdige til at blive kopieret af Danmarks mest troværdige aviser. Jeg tvivler på, at mange andre på dansk Wikipedia har kunnet levere bidrag, der har opnået det. -AnetteM (diskussion) 12. dec 2018, 15:10 (CET)

Certifikationer og singlechart[redigér wikikode]

Hej. Jeg prøver at få ryddet i tomme kategorier og jeg fik øje på Kategori:Certifikationer - her er alle kategorier tomme - er der mere brugt for disse kategorier? Jeg har også 2 singlechart kategorier, som er tomme: Kategori:Singlechart usages for Irland og Kategori:Singlechart used with UKchartstats instead of UK - der brug for dem? Jeg går ud fra, at de burde have været indhold i dem. Ellers vil jeg gerne tage en slette-runde med dem. --Steen Th (diskussion) 5. dec 2018, 16:39 (CET)

Jeg tænker at det er en god idé at tjekke Singlechart-kategorierne efter ift om de er i skabelonen. I forhold til Certifikationer så er jeg faktisk ikke klar over hvad der sker der. De er oprettet efter en.wiki, men noget tyder på det er gået over til en anden kategorisering, så de kan vel egentlig godt slettes tænker jeg. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. dec 2018, 17:04 (CET)

Glædelig December[redigér wikikode]

Hej Tøndemageren tak for du har sat skabelon ind på de artikler, jeg var ikke klar over der skulle sådan en på Zoizit (diskussion) 15. dec 2018, 13:34 (CET)