Diskussion:Vennebjerg Mølle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Møller Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Møller, et forsøg på at koordinere oprettelsen af møllerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Nedenstående flyttet fra artikel af Nico (diskussion)

Vigtigt: Se rettelse til ovenstående!!
Vennebjerg Mølle har ikke skiftet ejere - den tilhører Fonden til Vennebjerg Mølles Bevarelse, hvilket den har gjort siden Johannes Meister skænkede den til fonden i 1987 - har egen matrikel med indkørsel fra Skallerupvej.
I 2011 stiftedes Foreningen Vennebjerg Mølles Venner, som året rundt holder mølledage, med maling af korn i den fuldt funktionsdygtige mølle og fortæller om møllen og egnen.
Efter Hofmeister har møllehuset været solgt et par gange. Sidst i januar 2012. hvor familien Herold købte møllehuset som konkursbo af Nordea. 1. juli 2013 åbnede de cafe og keramikværksted i møllehuset.
Møllehuset Skallerupvej 810 og møllen Skallerupvej 812, er altså to vidt forskellige institutioner som supplerer hinanden godt.
Venlig hilsen Fonden til Vennebjerg Mølles Bevarelse/Tove Marquardsen ( 7. sep 2013, 13:17‎ 62.107.226.11 )