Diskussion:Viborg City Marathon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Viborg Domkirke set fra Nørresø. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Viborg City Marathon

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg synes, at vi skal diskutere berettigelsen af artiklen Viborg City Marathon ud fra notabilitetsgrunde. Det har været afholdt tre år, er i bund og grund et motionsløb, som der findes hundredevis af i disse år, og der har ikke været specielt markante navne med i løbet indtil nu. Jeg foreslår den derfor slettet - men jeg vil ikke slås ret meget for det, hvis der er stemning for at beholde den. Betragt det derfor som en slags prøveballon.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Mvh. Arne (Amjaabc) 14. sep 2009, 23:07 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg noterer mig, at notable løbere har været med. --Brandsen 14. sep 2009, 23:12 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Har kommenteret på disk.siden. --Pugilist 14. sep 2009, 23:16 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - dette motionsløb på 42.195 km havde i 2008 en 1. præmie i mændenes række på 25.000 kr.! --Pusleogpixi 14. sep 2009, 23:18 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Siden har indhold, og det er en begivenhed der samler mange tusinde mennesker (5.500 aktive deltagere) Nico 14. sep 2009, 23:21 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Rimelig stort løb med notable løbere der samler mange mennesker. --Santac 15. sep 2009, 10:18 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Det er i hvert fald kendt i maratonkredse, så jeg synes bestemt, vi skal beholde artiklen. --Apopov 15. sep 2009, 11:04 (CEST)
Crystal Clear action apply.png Konklusion:
Jeg kan godt se, at jeg absolut ikke ramte rigtigt her, så lad os straks konkludere, at artiklen skal beholdes. Jeg fjerner skabelonen og takker for bidragene til at bringe et vildfarent får (undertegnede) tilbage i folden ;-) Mvh. Arne (Amjaabc) 15. sep 2009, 14:12 (CEST)

Jeg mener maratonløbet er lige så notabelt som så mange andre idræts- og andre begivenheder vi har; Ser ingen grund til at slette. -- Nico 14. sep 2009, 23:00 (CEST)

Behold. Ingen grund til at være så forskrækket over artiklen. --Pugilist 14. sep 2009, 23:03 (CEST)
Jeg er såmænd heller ikke forskrækket, men har sat den på for at checke grænser, jf. ovenstående. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. sep 2009, 23:08 (CEST)