Diskussion:Vincent F. Hendricks

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Selvbiografier[rediger kildetekst]

Det frarådes at skrive biografier om sig selv. Se WP:SELV. Hvis man rent undtagelsesvis retter i en artikel om sig selv, f.eks. for at rette åbenlyse fejl eller simple fakta, bør man skrive en bemærkning her på diskussionssiden. Artiklen er redigeret et par gange af profilen Bruger:Vincenthendricks og mange gange af anonyme IP-numre fra UNI-C. Fælles for dem er at de kun har redigeret netop denne artikel. --Casper 25. maj 2010, 15:27 (CEST)[svar]

Der er jo tale om en professor med en doktorgrad og mere end 30 publikationer, der har modtaget EliteForsk-Prisen. Så det må vel være muligt at skrive en kvalificeret artikel om ham.
På Københavns Universitets "universitetsavis" findes et interview. Flg. citater er af Vincent F. Hendricks:
»Og dybest set er jeg jo bare en gadedreng, der er endt på universitetet.«

»Verden er, som den nu engang er,« 

»Naser mindede mig om et maleri af Hans Scherfig. Sådan et lidt naivistisk et med en lille giraf og en abe og en pandabjørn. Naser, du er samfundsvidenskabsmand, sagde jeg til ham. Hvor bliver din videnskab af?« (Sagt om Naser Khadar.
»Når man stikker snuden frem, så får man til tider nogen på den, og specielt når man har en negernæse så stor som min,« (Om at optræde i medierne).... Så jeg tror, at jeg afstår fra at skrive på artiklen om ham. EliteForskPrisen er jo også gået til Milena Penkowa; i det mindste ser det ikke ud til, at Hendricks er en snyder; men hvad mon hans forskning går ud på??Ramloser 20. feb 2011, 20:04 (CET)