Diskussion:Vinland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Nu har jeg skrevet lidt på denne artikel, og mine info er primært hentet fra en bog, der hedder The Penguin Historical Atlas of the Vikings og er skrevet af John Haywood... Jeg vil gerne give udtryk for min skepsis overfor oversættelsen af Vinland i denne artikel, men jeg vil ikke tillade mig at ændre i det. Desuden var det Markland man hentede træ fra og ikke Vinland (Markland betyder skovland og ligger desuden tættere på Grønland).

MVH Morten Overgaard

Ret du bare løs, det er det en wiki er til. Se gerne vores side med de mest almindelige begynderfejl på Wikipedia. I det her tilfælde er der endda god grund til det, da du har angivet en kilde til dine oplysninger, de oplysninger der stod der før du rettede er hovedsageligt skrevet af Haabet og han er slem til at tilføje sine hjemmedigtede teorier og glemme at angive en kilde. --Christian List 21. nov 2004 kl. 02:42 (CET)

Nu er der kommet en link til Valby i forbindelse med fortolkningen af navnet Vinlands oprindelse. Der står ikke møj i Valbyartiklen, så skulle man ikke slette denne henvisning igen?? Jeg ser heller ikke en forbindelse mellem Val- og Vin- (bortset fra v'et). --Jørgen 12. feb 2005 kl. 09:34 (CET)