Diskussion:Webbureau

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Webbureau

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Pelle Hansen markerede Webbureau med {{notabilitet}} 29. december 2011.
- Sarrus (db) d. 18. nov 2012, 20:59 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold Artiklen trænger til en lille opstrammer, men emnet er notabelt og er ikke bare en afart af reklamebureau --Danand (diskussion) 18. nov 2012, 22:06 (CET)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv med reklamebureau. Er det ikke nødvendtigt at kunne noget med web, hvis man vil være reklamebureau? Peter Mulvany (diskussion) 20. nov 2012, 14:32 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Jeg opfatter det som en virksomhedstype på lige fod med f.eks. et reklamebureau, et nyhedsbureau eller et designbureau. Jeg har bestemt ikke indtryk af, at alle reklamebureauer "kan noget med web" - ligesom ikke alle designbureauer kan noget med reklamer. Et reklamebureau der ikke "kan noget med web", vil vel netop hyre et webbureau ind til at "gøre det der med web". Et nyhedsbureau kan også tænkes at hyre et webbureau ind for "at gøre noget med web". Artiklen trænger så godt nok til en opstramning, så vi kan komme ud over "noget med web" (jeg har heller ikke lige en begrebsmasse der kan hjælpe mig her), men MVH Henrik/Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 12. dec 2012, 11:23 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
- Artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 13. dec 2012, 11:46 (CET)