Diskussion:Yoga

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Der er et eller andet helt galt i den her artikel. Den er fuld af påstande og der er absolut ingen referencer til værker, citationer fra mestre eller bare henvisninger til andre artikler om emnet på andre sprog. Der er kort sagt ingenting der ikke tyder på at det udelukkende er en personlig mening der gives til kende. Der erne ret fyldestgørende artikel med en livlig diskussion på engelsk i Wikipedia også. Prøv at se på den. -- Timer 19. feb 2007 kl. 12:54‎ (CET)

Der er en lang række henvisninger til wikipedia på andre sprog, også til den engelske artikel. Hvis du mener der mangler noget eller artiklen kan gøres bedre, så er du meget velkommen til at gå i gang :-) Mvh Danielle 19. feb 2007 kl. 13:18 (CET)
Jeg er helt enig med Timer, også her 13 år efter. Og det er ukonstruktivt og dovent at smide bolden tilbage til den, der påpeger problemerne. Besynderligt i øvrigt at benægte, at der skulle være problemer med artiklen, for det er der helt åbenlyst. Artiklen lever helt klart ikke op til Wikipedias standarder, da den næsten udelukkende består af påstande uden kildeangivelser. Påstande er ubrugelige uden troværdige kilder, for så udtrykker de blot, hvad tilfældige redaktører mener at vide om et emne, og det er på ingen måde meningen med Wikipedia. Og henvisninger til andre steder på Wikipedia duer ikke som kilder, for som bekendt kan Wikipedia helt principielt aldrig anvendes som kilde. --Jhertel (diskussion) 9. jun 2020, 21:17 (CEST)