Djævleøen (film)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Djævleøen
Instrueret af Renny Harlin
Produceret af Laurence Mark, Joel B. Michaels og Renny Harlin
Manuskript af Marc Norman, Robert King, Raynold Gideon, Michael Frost Beckner og Bruce A. Evans
Medvirkende Geena DavisMatthew ModineFrank Langella, Maury Chaykin, Patrick Malahide, Stan Shaw, Harris Yulin, Rex Linn, Christopher Adamson, Christopher Masterson, David Bailie, Jimmie F. Skaggs, Paul Dillon, Renny Harlin, Richard Leaf, Rupert Vansittart, Angus Wright, Ken Bones, George Murcell, Daragh O'Malley, Tam White, Ramon Tikaram, Kwame Kwei-Armah og Mary Peach
Fotografering Peter Levy
Land FrankrigTysklandItalien og USA
Sprog engelsk
Links
på IMDb
på scope.dk
i DFI's filmdatabase

Djævleøen (originaltitel Cutthroat Island) er en amerikansk film fra 1995 om pirater. Filmen er instrueret af Renny Harlin og af medvirkende kan nævnes bl.a. Geena Davis og Matthew Modine.

Filmen blev en stor finansiel fiasko med en indtjening på omkring 10 mio. dollar mod et budget på 98 mio., og var en af årsagerne til at produktionsselskabet Carolco Pictures måtte lukke.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Hovedpersonen er Morgan Adams, der er datter af en pirat. Hun mister sin far, og får at vide, at hun skal skalpere ham og tag kortet, som han har. Kortet er en del at et skattekort, som består af tre dele. Kortet viser vej til en skat, der er gemt på Cutthroat Island.

Morgan tager kortet, og hun begiver sig nu ud på en rejse på jagt efter de to sidste dele af kortet. Det ene er gemt, og den anden del har hendes onde onkel.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film