Emrah Tuncer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Emrah Tuncer (født 26. august 1978) er en dansk kommunalpolitiker i Holbæk Kommune. Han har siddet i Holbæk Byråd siden 2009 for Radikale Venstre. Emrah Tuncer er uddannet skolelærer fra Holbæk Seminarium i 2001.

Efter kommunalvalget i 2009 blev han formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg. En post, som han fastholdt efter kommunalvalget i 2013, hvor han fik 1293 personlige stemmer.

Emrah Tuncer har desuden været vikar for Zenia Stampe i Folketinget fra 1. januar 2016 til 1. april 2016, da hun var på barsel.[1] Her fungerede han som Radikale Venstres kultur-, medie- og EU-ordfører.

Emrah Tuncer arbejder til dagligt som forstander på det socialpædagogiske opholdssted Novus Vita.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Emrah Tuncer (RV), Folketinget, hentet 24. august 2020. 
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.