Kategori:Sletningsforslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Cmbox notice.pngSkjult kategori
Denne kategori vises ikke på artikler, hvor den er indsat, med mindre at valget for at vise skjulte kategorier er slået til i dine brugerindstillinger.

På denne side opremses artikler ved hjælp af skabelonerne {{slet}}, {{notabilitet}}, {{Notabilitet-virksomhed}}, {{reklame}} (option) og {{uencyklopædisk}} (option). Årsager, samt evt. diskussion af samme, findes enten på listen over sletningsforslag, på de enkelte siders diskussionssider eller i artikelhistorikken. Derudover kan der under nedenstående underkategorier findes andre artikler, der af forskellige årsager bør slettes. Tallet i parentes ud for de enkelte underkategorier nedenfor fortæller om antallet af "under-underkategorier".

Det er en fordel, hvis artiklen kommer i den rigtige kategori, da nogle sletninger kan ske uden videre, mens andre bør diskuteres. Du kan læse mere om sletning ved at klikke på linkene ovenfor.

En oversigt over slettede artikler findes i sletningsloggen. Hvis du mener, at det er en fejl, at en side er blevet slettet, så klik skriv det på Wikipedia:Gendannelsesforslag.