Everlast (firma)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Everlast
Everlasts logo
Virksomhedsinformation
Grundlagt 1910
Grundlægger Jacob Golomb
Hovedsæde New York
Produkter Bokseudstyr, sportstøj
Organisation
Ejer Brands Holdings Limited (siden 2007)
Eksterne henvisninger
http://www.everlast.com/
For andre betydninger af Everlast, se Everlast

Everlast er en amerikansk brand, der produceres, designer, reklamere samt licitere af deres brand til andre producere, dens brand og produkt bruges indenfor boksning, fitness og andre kampsporter som MMA.

Everlast's brand er at finde i 101 lande og har også 88 producenter rundt om i verden, der producerer mærket på licens.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Everlast blev grundlagt 1910 i den amerikanske by Bronx af den 17-årige Jacob Golomb. Jacob var søn af en skrædder og en ivrig svømmer, men var ikke tilfreds med datidens svømmedragter, som kun holdt igennem én sæson. Derfor etablerede han svømmedragtmærket Everlast, som han garanterede ville holde året ud.

De følgende år ændrede Jacob Golomb virksomheden til en mindre butik, der forhandlede sportsudstyr. I 1917 henvendte en ung bokser, ved navn Jack Dempsey sig til Jacob Golomb og forespurgte, om han kunne designe et par beskyttende boksehandsker, som kunne holde til mere end 15 intense boksetræninger. Sådan nogle fik Jacob produceret til Jack Dempsey, der i 1919 vandt verdensmesterskabet i sværvægt med Everlast-handsker.

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]

FirmaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i USA er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.