FC Barcelona C

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se FC Barcelona (flertydig). (Se også artikler, som begynder med FC Barcelona)
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FC Barcelona C spillede sine hjemmekampe på Mini Estadi

Futbol Club Barcelona C var et spansk fodboldhold, der blev nedlagt den 2. juli 2007. Holdet var en del af FC Barcelona's ungdomsafdeling og holdet spillede deres kampe på Mini Estadi. Holdet blev grundlagt i 1967 som "Barcelona Amatør", og siden tog navnet "FC Barcelona C" i 1993.

I modsætning til det engelske ligesystem spiller ungdomsholdene i Spanien i samme ligasystem som deres seniorhold frem for en separat liga. Dog kan ungdomsholdet og reserveholdet ikke spille i samme division som deres senior hold.

FC Barcelona C spillede senest i det spanske ligasystems 4. division. De var udelukket fra oprykning til 3. division, da FC Barcelona B spillede i denne liga. Klubpræsident Joan Laporta valgte ikke at indskrive holdet i Primera Catalana for 2007-08, efter at B-hold rykkede ned til 4. division.