Fallout 76

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fallout 76
Del af Fallout-serien
Fallout 76 logo.jpg
Generelle oplysninger
Udvikler Bethesda Game Studios
Udgiver Bethesda Softworks
Regissør Todd HowardRediger på Wikidata
Designer Emil PagliaruloRediger på Wikidata
Komponist Inon ZurRediger på Wikidata
Distributør Bethesda SoftworksRediger på Wikidata
Motor Creation EngineRediger på Wikidata
Udgivet 14. november 2018
Genre Online RPG
Spiltype MultiplayerRediger på Wikidata
Platforme Microsoft Windows, PlayStation 4 & Xbox One
Eksterne links
Fallout 76's hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Fallout 76 er et multiplayer spil der udvikles af Bethesda Game Studios og udgives af Bethesda Softworks. Det er det sidst nye Fallout spil i Fallout serien. Fallout 76 blev udgivet på Windows, PlayStation 4 og Xbox One d.14 november 2018. Fallout 76 blev ikke udgivet på steam. istedet blev det udgivet gennem deres egen launcher Bethesda.net. Det var muligt at spille betaen på alle tre platformer fra oktober 2018.[1]

Sceneri[redigér | redigér wikikode]

Spillet forgår i delstaten West Virginia i året 2102, det er 25 år siden "The Great War" hvor Kina og USA bombede hinanden med Atombomber til der næsten ingen ting tilbage, Vault 76 som er en kontrol vault der er designet uden et socialt eksperiment, hvilke er sjældent for vaults. Spillernes karakter kommer frem fra Vault 76 efter at have fejeret "Reclamatiom Day", spillernes karakter bliver efterfulgt sendt på missioner af overseeren til at udforske alle dele af the wasteland.

Gameplay[redigér | redigér wikikode]

Ifølge Todd Howard er spillet fire gange så stort som Fallout 4. Spillet er open-world. Spillet er helt online, men solospil er muligt; via undgåelse af andre spillere. Spillet er blevet bekræftet for ikke at have interaktive menneskelige NPC'er, selvom der stadig er robotter og andre væsner. Spillet er blevet mærket som et "softcore survival game". Døden resulterer ikke i tab af progression. Mad og vand kan også være nødvendige for at overleve i Fallout 76.

Spillet køres fra flere servere, serverne understøtter 24 til 32 spiller per server[2]. Derudover er mods og private servere planlagt til spillet, men de vil blive implementeret efter frigivelsen.[3]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Møller Kjemtrup, Niels. "Fallout 76: Bethesda vil udgive udenom Steam". version2. version2.dk. Hentet 7. august 2018. 
  2. ^ Groth-Andersen, Magnus. "Fallout 76 understøtter 24 til 32 spillere per server". Gamereactor. Gamereactor. Hentet 30. juni 2018. 
  3. ^ "Fallout 76". Fallout Wiki. Hentet 30. juni 2018. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]