Fallout 76

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fallout 76
Del af Fallout-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Bethesda Game Studios
Udgiver Bethesda Softworks
Serie Fallout
Regissør Jeff Gardiner Rediger på Wikidata
Designer Emil Pagliarulo Rediger på Wikidata
Komponist Inon Zur Rediger på Wikidata
Distributør PlayStation Store
Microsoft Store
Steam
Humble Store
Bethesda Softworks Rediger på Wikidata
Motor Creation Engine Rediger på Wikidata
Udgivet 14. november 2018
Genre Online RPG
Spiltype Co-op mode
Multiplayer Rediger på Wikidata
Platforme Microsoft Windows, PlayStation 4 & Xbox One
Eksterne links
Fallout 76's hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Fallout 76 er et multiplayer spil der udviklet af Bethesda Game Studios og udgivet af Bethesda Softworks. Det er det nyeste Fallout spil i Fallout serien. Fallout 76 blev udgivet på Windows, PlayStation 4 og Xbox One d.14 november 2018. Fallout 76 blev ikke udgivet på steam, i stedet blev det udgivet gennem deres egen launcher Bethesda.net. Det var muligt at spille betaen på alle tre platformer fra oktober 2018.[1]

Sceneri[redigér | rediger kildetekst]

Spillet forgår i delstaten West Virginia i året 2102, det er 25 år siden "The Great War" hvor Kina og USA bombede hinanden med Atombomber til der næsten ingen ting tilbage, Vault 76 som er en kontrol vault der er designet uden et socialt eksperiment, hvilke er sjældent for vaults. Spillernes karakter kommer frem fra Vault 76 efter at have fejret "Reclamatiom Day", spillernes karakter bliver efterfulgt sendt på missioner af overseeren til at udforske alle dele af the wasteland.

Gameplay[redigér | rediger kildetekst]

Ifølge Todd Howard er spillet fire gange så stort som Fallout 4. Spillet er open-world. Spillet er helt online, men solospil er muligt; via undgåelse af andre spillere. Spillet er blevet bekræftet for ikke at have interaktive menneskelige NPC'er, selvom der stadig er robotter og andre væsner. Spillet er blevet mærket som et "softcore survival game". Døden resulterer ikke i tab af progression. Mad og vand kan også være nødvendige for at overleve i Fallout 76.

Spillet køres fra flere servere, serverne understøtter 24 til 32 spiller per server[2]. Derudover er mods og private servere planlagt til spillet, men de vil blive implementeret efter frigivelsen.[3]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Møller Kjemtrup, Niels. "Fallout 76: Bethesda vil udgive udenom Steam". version2. version2.dk. Hentet 7. august 2018.
  2. ^ Groth-Andersen, Magnus. "Fallout 76 understøtter 24 til 32 spillere per server". Gamereactor. Gamereactor. Hentet 30. juni 2018.
  3. ^ "Fallout 76". Fallout Wiki. Hentet 30. juni 2018.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]