FoodCulture

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Foodculture.dk er et netmedie, som udgives af Landbrug & Fødevarer en gang månedligt. Formålet med magasinet er at skabe en større viden omkring fødevareproduktion og –erhvervet.

Foodculture.dk udgives af Landbrug & Fødevarer, men bliver redigeret, skrevet og prioriteret ud fra journalistiske kriterier. Redaktionen fastlægger selv indhold og udfordrer fødevareerhvervet med spørgsmål, som giver mulighed for en konstruktiv dialog med omverdenen.

Formålet med foodculture.dk er at levere troværdig og nuanceret journalistik i form af nyheder, analyser og perspektiv om fødevareerhvervet. Foodculture.dk skriver om fødevareerhverv og samfund – deraf navnet food and culture. Foodculture.dk skriver om problemstillinger og udfordringer for fødevareerhvervet, og den betydning fødevarer har for forbrugere og samfund. Vi fokuserer på konsekvens, tendens og perspektiv. Foodculture.dk dækker fødevareerhvervets problemstillinger nationalt og internationalt, da vores brugere er interesserede i det globale perspektiv. Emnerne spænder vidt; fra landbrugsproduktion over agro- og fødevareindustri, klima, miljø og dyrevelfærd, til marked, forbrugertendenser og samfundsværdi. Altså fødevarerelaterede emner i bred forstand.

Målgruppen er den vidende og krævende læser, som er interesseret i information om fødevarerelaterede emner: Politikere, embedsmænd, forskere, interesseorganisationer, meningsdannere, journalister og kommunikatører.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

LandbrugSpire
Denne artikel om landbrug er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Anime eller mangaSpire
Denne artikel om medie og kommunikation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.