Frederik Nonnemann

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Frederik Hjere Nonnemann er født den 11. juni 1990. Er kendt fra Vild med Dans, hvor han har deltaget som professionel danser uafbrudt siden 2013 (sæson 10). Han har danset med dj’en Le Gammeltoft, badmintonspilleren Tine Baun, The Raveonettes-musikeren Sharin Foo, TV2 vært Lene Beier, Youtuber Julia Sofia Aastrup og senest i 2018 med Emmelie de Forest. Han startede med at danse som 8 årig, men er også en habil badminton spiller og dyrker sejlsport. Han har udviklet fitness programmet "Burlesque Fit", som han underviser i på mange forskellige danseskoler. Derudover har han danset professionelt for blandt andre musikeren Johnny Logan - både i Danmark og udlandet.

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.