Held og lykke, Charlie!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Held og lykke, Charlie!
[[Image:|200px|]]
{{{billedtekst}}}
Information
Originaltitel Good Luck Charlie
Genre Børneprogrammer/Sitcom
Vist på Disney Channel
Instruktør {{{instruktør}}}
Producer {{{producer}}}
Manuskript Phil Baker
Drew Vaupen
Medvirkende Bridgit Mendler
Leigh-Allyn Baker
Bradley Steven Perry
Mia Talerico
Eric Allan Kramer
Jason Dolley
Musik {{{musik}}}
Produktionsland USA
Sprog Flere
Episoder 88
Produktion
Selskab {{{selskab}}}
Location {{{location}}}
Produktionsår 2010-2013
Spilletid 23–49 min.
Udsendt
Sendt første gang 4. april 2010
Sendt første gang (i DK) 25. december 2010
Sendt sidste gang 2013
Sendt sidste gang (i DK)
Tidligere serie {{{tidligere serie}}}
Efterfølges af
Hjemmeside
Officiel Hjemmeside
Dansk Hjemmeside
IMDb

Held og lykke, Charlie! er en amerikansk komedieserie som sendes på Disney Channel. Serien handler om famlilien Duncan som lever i den Amerikanske by Denver. Seriens hovedperson er Teddy Duncan (spillet af Bridgit Mendler) som i hver episode laver en videodagbog til hendes lillesøster Charlie, for at forberede hende på hvad der venter hende når hun engang når teenage alderen.

Familien Duncan[redigér | redigér wikikode]

  • Teddy Duncan

Teddy (Bridgit Mendler) er den næst ældste af Duncan børnene, og den mest ansvarlige. I serien følger man både Teddys kærlighedsliv og hendes forhold til familien. Teddy er en teenage pige der altid passer sin skole, og elsker sin lillesøster Charlie over alt på jorden.

  • PJ Duncan

PJ (Jason Dolley) er storebor, og den ældste af Duncan børnene, dog ikke særlig moden. Ham og hans søster Teddy skændes ofte, men elsker hinanden meget højt. PJ arbejder som udbringer ved den fiktive fastfood restuant ved navn Kykkeliky. Man ser ham oftes hænge ud med sin lillebror Gabe.

  • Gabriel Duncan

Gabe (Bradley Steven Perry) er den mellemste af sine søskende i Duncan familien. Han er klog af sin alder, men er dog stadig en mester i at skabe ballade. Gabe var den i familien der var mindst glad da hans lillesøster Charlie kom til familien, og han dermed ikke var den yngste længere.

  • Charlie Duncan

Charlie (Mia Talerico) er hende serien er opkaldt efter. I serien følger man Charlie fra da hun var helt lille, til hun ligeså roglig er blevet lidt ældre igennem seriens sæsoner. Charlie er elsket af alle undtagen sin storebror Gabe, som blev jaloux da Charlie blev født. Han er dog begyndt at elske Charlie, ligesom alle de andre.

  • Amy B. Duncan

Amy (Leigh-Allyn Baker) er Mor, og gift med Bob Duncan. Hun er den mest egoistiske af dem alle i familien, og elsker at være midtpunkt. Amy arbejder som sygeplejeske, og er mor til 5.

  • Bob William Duncan

Bob (Eric Allan Kramer) er Far, og gift med Amy Duncan. Han er meget stolt af sit job som skadedyrsbekæmper hos sit ejet firma ved navn Bob's farvel til kryb.

  • Toby Duncan

Toby (Logan Moreau) er den femte, og yngste af Duncan børnene. Han blev først født i sæson 3.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]