Hollywood Undead

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgOprydning
Denne artikel trænger til en oprydning for at opnå en højere standard. Du kan hjælpe Wikipedia med at forbedre den.
Confusion colour.svg Ikke at forveksle med The Undead.
Hollywood Undead
Hollywood Undead Rock am Ring 2015 (30).JPG
Information
Oprindelse USA USA
Genre rap rock, rapcore, nu metal, alternativ rock, post-grunge, hip hop
Aktive år 2005 –
Pladeselskab Interscope, A&M/Octone, Polydor
Associeret med Lorene Drive, Deuce
Medlemmer Charlie Scene
Danny
Funny Man
J-Dog
Johnny 3 Tears
Tidligere medlemmer Deuce, Shady Jeff, Da Kurlzz
Instrumenter
Guitar, bas, trommer
Eksterne henvisninger
hollywoodundead.com

Hollywood Undead er et amerikansk rap rockband fra Los Angeles i Californien. De udgav deres debutalbum, Swan Songs, 2. september 2008, og deres live CD/DVD Desperate Measures, 10. november 2009.[1] Efterfølgende har bandet udgivet fire albums under titlerne "American Tragedy" d. 4. april 2011, "Notes From The Underground" d. 8. januar 2013, "Day of the Dead" d. 31. marts 2015, "Five(V)" d. 27. oktober 2017, samt EP'en "PSALMS" d. 2. november 2018.

Bandet kendetegnes ved brug af masker under koncerter samt fotosessions. Hvert medlem af bandet har deres eget unikke design af maske, men alle maskerne stammer fra designet af en traditionel hockey maske.

Bandet har solgt over 2 millioner plader i USA, og omkring 3 millioner plader over hele verden.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Formation (2005-2007)[redigér | redigér wikikode]

Bandet opstod i 2005, fra en sang med navn "The Kids" som J-Dog og Deuce lage op på bandets MySpace profil. De fik så mange positive anmeldelser at det førte dem til at forme en gruppe. Gruppen indeholdte Shady Jeff, Da Kurlzz, Johnny 3 Tears, Charlie Scene, J-dog, Deuce og Funny Man. Sangen "The Kids" skulle oprindeligt have heddet Hollywood, og bandets navn skulle være Undead. De skrev Hollywood (sang titlen) og Undead (bandets navn) på en CD, og gav den til J-Dogs nabo, som troede at deres band blev kaldt Hollywood Undead, fordi det stod på CD'en, og det kunne alle i bandet lide, og sådan fik de navnet Hollywood Undead.

Swan Songs og pladekontrakt (2007-2008)[redigér | redigér wikikode]

Bandet tog kun et år om at arbejde på deres debut album, Swan Songs. De andre to år gik på at lede efter virksomheder som ikke prøvede på at censurere deres album. Først så skrev de en pladekontrakt med MySpace Records i 2005, men forlod dem efter at de prøvede at censur deres første album. Så skrev de en kontrakt med A&M/Octone Records, og så blev deres første album Swan Songs udgivet den 2 september 2008, og albummet kom havnede på nummer 22 på Billboard 200 den første uge efter udgivelsen, og solgte 21.000 kopier. Den 18 maj 2009 udgav de to bonus numre. I april 2009 turnerede de med Skrillex. Den 23 juni 2009 udgav de deres Swan Songs B-Sides EP igennem ITunes.

Desperate Measures (2009)[redigér | redigér wikikode]

I juli 2009 udgav bandet sangen "Dove and Grenade", som hørte til deres kommende CD/DVD "Desperate Measures", som officielt blev udgivet den 10 november 2009. CD'en inkluderede seks ikke udgivet sange, tre af dem som var cover numre, og en remix af "Everywhere I Go", og seks live optagelser af sange fra Swan Songs, og en DVD af et fuld live præsentation af bandet. December 2009 vandt bandet for "Best Crunk/Rock Rap Artist" ved Rock on Request Awards. I den første uge af udgivelsen af Desperate Measures havnede den på nummer 29 på Billboard 200. Og den topped også nummer 10 på Billboards Rock album diagram, nummer 8 på Alternative Albums diagram, nummer 5 på Hard Rock album diagram og nummer 15 på Digital Albums diagram.

Afsked med Deuce (2010)[redigér | redigér wikikode]

I tidlige ende af 2010 meddelte bandet at sangeren, Deuce, har forladt bandet på grund af musikalske forskelle. Mange havde også på fornemmelsen af at det var sket, fordi at Deuce ikke dukkede op på Vatos Locos turen. Efter et par uger spurgte bandet en god ven som de havde kendt i lang tid Daniel Murillo, om han ikke kunne tage Deuces plads. Det var ikke lang tid efter at Daniel netop havde fremført auditions for sæson 9 af American Idol. Daniel valgt at droppe ud af konkurrencen for at komme med i bandet. Daniel var også forsangeren i bandet Lorene Drive. Deuce udgav senere en sang ved navn "Story of a Snitch" imod bandet, hvor han siger at han blev smidt ud. Bandet udtalte sig at de ikke vil "stop ved hans level" og valgte at ignorere det. I midten af Januar udtalte bandet at Daniel Murillo var en officiel medlem, og går ved navnet "Danny".

Man vidste ikke særligt meget om situationen, indtil at det blev bragt op af intervieweren Bryan Stars på YouTube. Johnny 3 Tears og Da Kurlzz fortalte ham at bandet skulle hele tiden tilfredsstille Deuce når de var ud og turnere "Det var så slemt at jeg ikke tror, at der ville have været et andet album, hvis han stadig var med os", fortalte Da Kurlzz. Johnny 3 Tears sagde "Det var bare, at han ikke kunne lide at være ude og ture, så vi blev nød til at gøre ting for at gøre ham glad. Han påstod også at han skrev alle sangene". Bandet valgte senere at droppe emnet efter, og siger at de er kommet over det, og vil helst ikke komme ind i for mange detaljer.

Martini Beerman fra rock.com interviewede Charlie Scene og J-Dog, og de valgte at forklare hvordan det førte til at de splittede. Charlie Scene fortalte intervieweren, "Han ville have sin egen personlige assistent (Jimmy Yuma) med ud og turnere. Ingen af os havde en personlig assistent, vi er ikke egoistiske. Vi har ikke brug for det, og han ville have at bandet skulle betale for det, og det gjorde vi i fire måneder. Efter det var vi ligesom, 'vi gider ikke betale 800 dollars om ugen for at få din ven med ud på turne'. Vi tog til lufthavnen for at flyve ud til vores næste tour, og han dukkede ikke op. Så vi var ligesom, hvad fanden skal vi gøre? Vi ringede til ham han svarede ikke. Så de første 2 uger af turen sang jeg hans dele".

American Tragedy and Redux (2010-2011)[redigér | redigér wikikode]

Bandet begyndte at skrive materiale for deres 2 studie album American Tragedy. Den 1 april 2010, startede bandet deres egen iheartradio sation, med horror og thrillers fortællinger. I interviews har bandet erklærede intentioner om at indspille deres andet album i sommeren 2010, og udgive den til efteråret. James Deiner, hovedet af bandets pladeselskab, bekræftede det næste album at blive udgivet efteråret 2010 og mener at det vil lancer dem indtil mere mainstream succes, gør det til en "stort næste skridt" for bandet. Bandet bekræftede også at produceren Don Glimore, som også arbejde med deres debut album, er kommet tilbage for at producere det nye album. De blev færdig med at indspille sangene omkring miden af november og bandet begyndte at blande albumet dagen efter Thanksgiving.

Bandet begyndte et marketing kampagne for deres andet album. De co-headlined Nightmare After Christmas Tour med Avenged Sevenfold og Stone Sour, for at support deres album. Den 8 december 2010, udgav bandet værket til albummets første single, ved navnet "Hear Me Now". Sangen blev udgivet den 13 December, på radio og på bandets YouTube kanal, og blev lavet tilgængelig som en digital single den 21 December. J-Dog sagde at det er han favorit sang som bandet har lavet indtil videre. Sangens lyrics fortæller en historie omkring en person som er deprimeret og håbløs, idet en meget dyster tone til sangen. Efter de første par dage efter udgivelsen kom den på nummer 2 på iTunes Rock Chart.

Januar den 11 2011, udtalte bandet sig at det nye album vil have navnet American Tragedy. Dagen efter, udgav de en smagprøve af albummet på deres YouTube kanal. Januar den 21 udgav de en ny sang "Comin' in Hot" som var gratis at downloade. De afslørede i "Comin' in Hot" traileren at det nye album vil blive udgivet i marts 2011. I senere interviews udtalte bandet sig om at at deres album vil blive udgivet den 8 marts 2011. Men den 22 februar 2011 blev det meddelt at albummet blev skubbet tilbage til den 5 april 2011.

Den 6 februar 2011, udgav bandet en anden sang "Been to Hell" som også var gratis at downloade. J-Dog sagde at han vil blive ved med at udgive "prøver" gratis, indtil albumment kommer ud.

American Tragedy viste sig at blive mere succesfuld end deres første album Swan Songs, da den solgte 66.915 kopier den første uge, mens Swan Songs kun solgte 21.000 kopier den første uge. American Tragedy toppede også nummer 4 på Billboard 200 mens Swan Songs højeste punkt var nummer 22. Den toppede også nummer 2 på mange andre diagrammer, mens den også toppe nummer 1 på Billboards Top Hard Rock Albums diagram. Albummet var også succesfuld i andre lande, den toppede nummer 5 i Canada og nummer 43 i United Kingdom.

For at blive ved med at fremme albummet, så headlined bandet Revolt Tour sammen med 10 Years, Drive A og New Medicine. Som tog sted den 6 april og den 27 maj 2011. Efter turen, spillede bandet forskellige steder i Europa, Canada og Australien. De headlined også Endless Summer Tour sammen med All That Remains og Hyro da Hero, som tog sted den 18 Juli og den 7 august 2011.

Bandet meddelte august 2011 at de vil udgive et remix album af nogle sange fra American Tragedy. Albummet indholdet remix af sangene som "Bullet" og "Le Deux", og remisene er lavet af fans. En musik video vil blive udgivet af remix "Levitate", og titlen for albummet hedder American Tragedy Redux med udgivelse dato den 21 november 2011. Den 1 november 2011 satte bandet en ny tour med titlen "World War ||| Tour med Asking Alexandria, We Came As Romans og D.R.U.G.S. Efter "World War ||| tour" hoppede bandet med på Avenged Sevenfold igen med "Buried Alive" tour sammen med Black Veil Brides og Asking Alexandria som tog sted den 11 november til den 14 december.

Notes From the Underground (2011-2013)[redigér | redigér wikikode]

Imens de var i gang med at tour med deres album American Tragedy så udtalte Charlie Scene at de har planer om at begynde på deres tredje studie album sent i november 2011. De ville skrive sangen mens de var i gang med "Buried Alive" touren. Bandet sagde også at albummet vil bliver mere ligesom Swan Songs end American Tragedy.

I et in interview med Kevin Skinner fra The Daily Blam, afslørede Charlie Scene mere information omkring albummet. Han afslørede at der måske ville blive en gæste artist i albummet. Han sagde også at de vil opgradere deres masker for deres næste album, ligesom de også har gjort ved det gamle album. Han regner også med at albummet vil komme ud i sommeren 2012.

Artistdirect nævnede bandets opkommenede album som et af de album som flest ser frem til. Bandet afslørede at Griffin Boice og Danny Lohner, som også arbejde med bandet på deres tidligere albums, er kommet tilbage for at arbejde med deres nye album.

Den 19 oktober udgav de sangen "Dead Bite" fra deres album som er gratis at downloade, sammen med en lyrics video som afsløre den første singels udgivelse dato. Den 29 oktober kom singlen ud "We Are" sammen med album titlen "Notes From the Underground". Den 10 december udgav bandet musik videoen for "We Are" på deres Vevo kanal på YouTube. De arbejde sammen med Clown fra Slipknot, som instrueret musik videoen.

Albummet blev udgivet den 13 januar 2013 og solgte 53.000 kopier den første uge. Den toppede nummer 2 på Billbord 200 og Nummer 1 på Canadas Top Albums diagram. Som gør at det er det album som de har udgivet som har fået den højeste bedømmelse.

Day of the Dead (2014 - 2015)[redigér | redigér wikikode]

I 2013 meddelt Hollywood Undead at de havde planer om at udgive et nyt studie album i 2014. Den 12 april 2014, uploade Johnny 3 Tears et billede på hans instragram, med planerne om bandets udgivelse nye album til sommer. Den 16 oktober uploade bandet billeder på deres Facebook, Twitter og Instragram sider, om #HUDayOfTheDead. Oktober den 17, lækkede Hollywood Undead Vevo, sangen "Day of the Dead" selvom det kortefter blev fjernet.

Oktober d. 23 2014 udkom "Day of the Dead". Den anden single "Usual Suspects" kom ud den 17 februar 2015. Den næste single "Gravity", kom ud den 24 februar 2015. Og deres nye album Day of the Dead blev udgivet den 31 marts 2015.

Five (2017)[redigér | redigér wikikode]

D. 24. Juli 2017 blev sangen blev musikvideoen til sangen "California Dreaming" udgivet. Det var den første single fra deres kommende album Five(Skrevet som "V" på coveret af albummet). Efterfølgende udgav de også en musikvideo til sangen "Whatever It Takes" d. 25 august, samt senere hen d. 29 september musikvideoen til singlen "Renegade". D. 10. oktober blev det offentliggjort at bandmedlemmet Matthew "Da Kurlzz" Busek havde forladt bandet efter 12 år som en del af det. Kort tid efter udgav bandet deres fjerde og sidste single fra albummet, "We Own The Night", d. 13. oktober. Bandets har siden udgivet musikvideoer til sangene "Black Cadillac", "Your Life", og "Riot".

Efter flere måneders spekulationer angående Matthew "Da Kurlzz" Buseks' afsked med bandet, forklarede bandet i et interview med METALSHOP d. 21. februar 2018, at det var grundet uenigheder angående bandets musikalske retning der gjorde at Busek valgte at forlade bandet.

PSALMS (2018)[redigér | redigér wikikode]

Efter udgivelsen af albummet "Five", blev det annonceret d. 30. oktober 2018 at bandet ville udgive en EP med titlen "PSALMS", der ville inkludere de to tidligere udgivelser "Gotta Let Go" og "Another Level", samt tre andre numre. Bandet har tidligere nævnt at sangene på EP'en var sange der ikke originalt kom med på albummet "Five".

New Empire vol. 1 (2019-)[redigér | redigér wikikode]

I et interview med bandmedlemmerne Jorel "J-Dog" Decker og Jordan "Charlie Scene" Terrell d. 6. september 2019 blev der nævnt at bandet regner med at udgive deres sjette album i starten af år 2020. I en udtagelse fra bandet nævnte de at deres nye album komme til at have en "hårdere tone" end tidligere udgivelser.

D. 24. oktober blev sangen "Already Dead" udgivet som den første single fra deres kommende album.

D. 15. november udgav bandet sangen "Time Bomb", samtidig med at offentligegøre navnet på deres nye album "New Empire vol. 1". Som navnet indikerer, vil albummet være af to dele, hvor den første del vil inkludere 9 sange. Titlerne på sangene er som følgende: "Time Bomb", "Heart of a Champion", "Already Dead", "Empire", "Killin' It", "Enemy", "Upside Down", "Second Chances", og "Nightmare".

Bandmedlemmer[redigér | redigér wikikode]

Nuværende medlemmer:

Jorel "J-Dog" Decker - Sanger, uren sanger, rytme guitar, bas guitar, elektronisk keyboard, synthesizer, programmering (2005-nu)

Dylan "Funny Man" Alvarez - Sanger (2005-nu)

George "Johnny 3 Tears" Ragan - Sanger, uren sanger (2005-nu) bas guitar (2013-nu)

Jordon "Charlie Scene" Terrell - sanger, sologuitar (2005-nu)

Daniel "Danny" Murillo - Ren sanger (2009-nu), elektronisk keyboard (2011-nu), rytme guitar (2013-nu)

Nuværende tour medlemmer:

Tyler Mahurin - Trommer, percussion (2014 - nu)

Tidligere medlemmer

Jeffrey "Shady Jeff" Phillips - sanger, uren sanger (2005-2007)

Aron "Deuce" Erlichman - Ren sanger, sanger, uren sanger, bas guitar, elektronisk keyboard (2005-2009)

Matthew "Da Kurlzz" Busek - Uren sanger, sanger, trommer, percussion (2005-2017)

Tidligere medlemmer

Glendon "Biscuitz" Crain - trommer, percussion (2008-2010)

Daren Pfeifer - trommer, percussion (2010-2014)

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

Studiealbum

Medlemmer[redigér | redigér wikikode]

Charlie Scene[redigér | redigér wikikode]

Bio[redigér | redigér wikikode]

Er med i næsten hver eneste sang, normalt rapper han omkring fester, piger, stoffer og alkohol, men han rapper også omkring følelsesmæssige ting.

Hans rigtige navn er Jordon Kristipher Terrell

Han er født den 3 september 1985 (29 år)

Han er gift med Randi Terrell.

Han har været med i forskellige bands: Hollywood Undead, Upright Radio, Han Cholo.

Masks[redigér | redigér wikikode]

Han har ikke rigtigt en maske, fordi han heller vil bære noget mere behageligt ligesom stof.

Hollywood Undead[redigér | redigér wikikode]

I starten havde han ingen penge til en maske, så han havde en Del Taco pose på hovedet som maske, med huller for øjnene og solbriller over. Han var ikke vild med det fordi det ikke var særlig behageligt at have på, så han skiftede det da han fik råd til det.

Swan Songs[redigér | redigér wikikode]

Han gik med en sort bandana og solbriller. På bandanaen havde han en hvid by, med bogstaverne "LA" med formen af en AK-47.

På toppen af bandanen står der "Charles P. Scene"

Desperate Measures[redigér | redigér wikikode]

I stedet for "Charles P. Scene" så står der bare "Charles Scene"

American Tragedy[redigér | redigér wikikode]

Forblev den sammen som han havde i Desperate Measures bare med omvendte farver.

Notes From the Underground[redigér | redigér wikikode]

Sammen som den han havde under Desperate Measures, men i stedet for sort blev er det kul grå.

Day of the Dead[redigér | redigér wikikode]

Ligner stadig den fra Desperate Measures, men der står "HU" over Ak-47. Og byen ligger i ruiner, og en tyk røg sky ligger over den. Og farven er skiftet tilbage til sort.

Sjove fakta[redigér | redigér wikikode]

 • Dengang Deuce ikke dukkede op under touring, så sang han Deuces dele af sangene
 • Han er mest berømt for sangen "Everywhere I Go", med sætningen "Charlie Scene has got a weenie that he loves to show"
 • J-Dog siger at Charlie viser han "weenie" frem når han er fuld.
 • Han kan snakker flydende spansk
 • Han kan ikke lide at blive kaldt Jordon af hans fans.
 • Han havde engang en hund som hed Stella, men han kom til at køre den over med hans bil.
 • Han er en stor fan af Charlie Sheen. Som er det som inspirede hans scene navn "Charlie Scene". Men i starten var det for at forvire folk.
 • Da de startede bandet, var han så fattig at han flyttede tilbage til hans mor.
 • På han knor har han tatoveret hans mors og fars navn.
 • Han har kendt J-Dog og Johnny siden børnehaveklassen.

Da Kurlzz[redigér | redigér wikikode]

Bio[redigér | redigér wikikode]

Han er trommeren (Percussion trommer) for bandet. Han synger ikke særlig tit, men laver mange urne vokaler. Han var den fjerde medlem i bandet.

Hans rigtige navn er Matthew Alexis Busek

Han er født den 1 april 1982 (33 år)

han forlod bandet i 2017

Masks[redigér | redigér wikikode]

Hollywood Undead[redigér | redigér wikikode]

En simpel hvid maske med sort læber. Før det havde han en hvid maske som kun beskyttede omkring øjnene.

Swan Songs[redigér | redigér wikikode]

Hans maske er hvid med en glad ansigt på den venstre side, og på højre side et surt ansigt. I midten havde han en grå linje som splittede siderne.

American Tragedy[redigér | redigér wikikode]

På vestre side har han et stort smil, og en sur ansigt på højre side. Den højre side har røde ar som lyser op. Midten spillter stadig siderne op, men med et hvidt lys i stedet.

Notes From the Underground[redigér | redigér wikikode]

Hans maskede ændrede sig stort, men den er stadig halv halv. Den venstre side er hvid , og skulle forstille at den var blevet smeltet. Den højre side er mørke rød med brune skaller, og skal forstille at den del af ansigtet er blevet sprunget i luften. Masken lyser op, så den sprungede del af masken lyser op.

Day of the Dead[redigér | redigér wikikode]

Masken er stadig delt op i to sideer. Den venstre side er stadig hvid og er den side hvor han er sur, mens den højre side er stålfarvet, og er den hvor han smiler. Masken lyser ikke længere op.

Sjove fakta[redigér | redigér wikikode]

 • Han fik navnet "Da Kurlzz" fordi han har krøllet hår.
 • Han er Miley Cyrus fan
 • Den 30 episode af The Amanda Show i 2001 var han med i (meget lidt)
 • Charlie kalder tit Da Kurlzz gay når de optræder. Men han er ikke gay
 • Han sang Chapter Four sammen med Avenged Sevenfold på en tour.
 • Han har en tatovering af hans maske på hans venstre arm.
 • Han er medlem af en gruppen som hedder Sunset Rat Pack. Hver medlem har en Sunset Rat Pack tatovering på dem.
 • Han er også hosten af Sunset Rat Packs radioshow, en af de andre er Austin Carlile fra bandet Of Mice & Men.
 • Han græd første gang da han høre bandet i radioen.

Danny[redigér | redigér wikikode]

Bio[redigér | redigér wikikode]

Han er den nuværende sanger for Hollywood Undead erstattede Deuce i de tidlige 2010.

Hans rigtige navn er Daniel Rose Murillo

Han er født den 21 november 1985 (29 år)

Han er gift med Teresa Murillo og de har en datter ved navn Scarlett Murillo.

Han var medlem af Lorene Drive før Hollywood Undead

Masks[redigér | redigér wikikode]

Desperate Measures[redigér | redigér wikikode]

Selvom han teknisk set ikke var medlem af Hollywood Undead dengang, men han var på tour med dem i stedet for Deuce. Hans maske var en guld maske med sort maling splattede ud på den.

American Tragedy[redigér | redigér wikikode]

Hans maske er metalisk guld med et Latin kors over venstre øje.

Notes From the Underground[redigér | redigér wikikode]

Lidt ligesom hans gamle maske fra American Tragedy. Stadig guld men mindre metalisk. Det latiske kors er blevet vendt om og er lavet af patroner.

Day of the Dead[redigér | redigér wikikode]

Hans maske er nu lagt en guld chainmail over den. Under den er den sort, med et kors malet lys guld ved hans venstre øje.

Sjove fakta[redigér | redigér wikikode]

 • Han var forsangeren for Lorene Drive.
 • Han har en tatovering på hans venstre arm hvor der står "American Tragedy".
 • Han har sin egen online tøj butik "Danny Rose supply".
 • Han har en næse piercing.
 • Han var med i American Idol Season 9, men forlod for at være med Hollywood Undead

Funny Man[redigér | redigér wikikode]

Bio[redigér | redigér wikikode]

Han er en stor favorit til live shows, fordi han er så livlig. Når han er med i sangene så synger han for det meste omkring fester, alkohol, at have det godt og kvinder. Han er sjældent på seriøse sange.

Hans rigtige navn er Dylan Peter Alvarez

Han bliver også kaldt King Kong.

Han er født den 11 April 1986 (29 år)

Han har tidligere været medlem af bands som. Dead Planets og Bastard Wax Krew

Masks[redigér | redigér wikikode]

Hollywood Undead[redigér | redigér wikikode]

Han havde en sort net maske, og normalt solbriller over.

Swan Songs[redigér | redigér wikikode]

Han havde en sort maske, med 3 prikker på hans højre side, og "FM" på den venstre side med gul skrift. Masken lignede en gorilla.

American Tragedy[redigér | redigér wikikode]

Efter at have en maske i Swan Songs, fandt han ud af han ikke kunne lide at have maske på, så han gik tilbage til en sort stof net "maske". På hans venstre side havde han et symbol af et skelet som skriger, med to sværd, og "FM" i munden på skelettet, og over skelettet står der Undea. Han har stadig 3 prikker på højre kinds, bare i sølv farve og de er nu vendt om (Modsatte bygning af en pyramide).

Notes from the Underground[redigér | redigér wikikode]

Hans nye maske lignede meget en mexicansk wrestler har på. Den er sort med et sølv gorilla ansigt på den. Der står "FM" på panden, og de tre prikker er stadig på højre side. Masken har to snørebånd hvor der står "King Kong" på.

Day of the Dead[redigér | redigér wikikode]

Han kunne ikke lide sin Notes from the Underground maske længere, så han gik tilbage til hans gamle fra American Tragedy. Men i stedet for symbolet på venstre sider så står der "LA". De tre prikker er stadig på højre side, men i en form som en pyramide igen.

Sjove fakta[redigér | redigér wikikode]

 • Han er den eneste medlem som ikke spiller nogle instumenter live.
 • Han er både Mexicansk og Canadisk.
 • Før hans ansigt blev afsløret, trode man at han var sort, fordi han havde sådan en dyb stemme.
 • Han har tilbragt tid i fængslet.
 • Navnet "Funny Man" kom fra Charlies bror, fordi at Funny Man er så usjov at det var sjovt at kalde ham Funny Man.
 • Har har en tatovering af hans kaldenavn "King Kong".
 • Han har en hvid bull terrier som hedder "Mr. Bones"
 • Han er en skørtejæger, men han var deprimeret efter hans 5 års forhold med en kvinde ikke gik længere.
 • Han er den yngste i bandet.
 • Han spillede basketball med Charlie da de gik i skole.
 • Han spillede amerikansk fodbold i high school.
 • Han ryger meget weed.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

 1. ^ Swan Songs Hollywood Undead (2009-11-23 Amazon.com)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]