How High

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
How High
Instrueret af Rediger på Wikidata Jesse Dylan
Produceret af Rediger på Wikidata Danny DeVito, James Ellis, Shauna Garr og Stacey Sher
Manuskript af Rediger på Wikidata Dustin Lee Abraham
Medvirkende Rediger på Wikidata Method ManMike EppsRedman, Lark Voorhies, Obba Babatundé, Al Shearer, Cypress Hill, Dennison Samaroo, Essence Atkins, Fred Willard, Héctor Elizondo, Jeffrey Jones og T. J. Thyne
Fotografering Rediger på Wikidata Larry Block
Land Rediger på Wikidata USA
Sprog Rediger på Wikidata engelsk
Links
iMDB Rediger på Wikidata på IMDb
Scope på scope.dk
Hjemmeside Rediger på Wikidata http://www.howhighmovie.com
Noter
Dele af ovennævnte oplysninger stammer direkte fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammensteds.

How High er en komediefilm fra 2001 instrueret af Jesse Dylan. Filmen omhandler Silas (spillet af Method Man) og Jamal (spillet af Redman).

Handling[redigér | redigér wikikode]

Silas dyrker diverse planter i sin lejlighed, hvor mange lægger visit. En dag besøger hans ven Ive ham, da han har en date med en kvinde han har mødt på nettet, og skal lige købe noget til at holde aftenen interessant.

Ive har fået dreads og samtidig er et "mærke" vokset frem i mellem hans øjenbryn – og det er hans date ikke tilfreds med, derfor ender aftenen med at Ive ser TV og ryger, falder i søvn, hvorefter der går ild i hans hår.

Silas bruger Ive's aske til en ny plante han kalder "The Ivory" Silas og Jamal mødes på en p-plads med den berømte sætning "Got blunt?" – "Got weed?" Der opdager de begge, at Ive kommer frem, hver gang man ryger ham. Ive er kommet for at hjælpe Silas og Jamal med at bestå deres eksamener. De får begge A+ og kan komme ind på alle colleges i landet. De vælger Harvard University og får A+ i alle fag, pga. en hjælpende hånd fra Ive til deres prøver. De laver en masse lort på skolen – holder bl.a. ulovlige fester på skolen hvor Cypress Hill optræder, springer duer i luften på en af lærernes kontor, river "The Dooster" statuen ned, og får til sidst så dårlige karakterer at de er tæt på at blive smidt ud (de dårlige karakterer skyldes, at deres Ivory-plante er blevet stjålet af en "frivillig betjent" under skolefesten) – heldigvis for dem begge er Jamal i mellemtiden blevet kærester med vicepræsidentens datter og pga. Silas har fået A+ i botanik, kan de begge fortsætte.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film