James Marsters

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
James Marsters
James Marsters ved Phoenix Comic Con, 28. maj, 2010
Personlig information
Født 20. august 1962 (61 år)
Greenville, Californien, USA
Nationalitet USA Amerikansk
Ægtefælle Liane Davidson (1989-1997)
Patricia Rahman (2011-nu)
Børn 1
Beskæftigelse Skuespiller, Musiker
Aktive år 1987-nu

James Wesley Marsters (født den 20. august 1962 i Greenville, i Californien) er en amerikansk skuespiller og musiker. Han er bedst kendt for sin rolle som den britiske platinblonde vampyr Spike i Buffy - Vampyrernes Skræk i sæson 2-7 samt spinoffserien Angel i sæson 5. Disse to serier udgjorde hans gennembrud til den almene befolkning. Han har også medvirket i tv-serierne Andromeda og Smallville.

Han var tidligere vokalist i bandet Ghost of the Robot, der udgav albummet Mad Brilliant, kort tid efter besluttede de at opløse bandet. James har dog fortsat sin karriere inden for musikens verden og udgav i 2005 sit første solo-album: Civilized Man.

Marsters vil også portrættere dæmonen Lord "Piccolo" i live-action filmudgave af den populære Dragon Ball manga og anime,[1] instrueret af James Wong og produceret af Stephen Chow, der beregnes til at have verdenspreimiere den 8. april 2009.

Noter og referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "'Dragonball' comes to bigscreen". Variety. Hentet 2007-11-13.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

USASpire
Denne biografi om en amerikaner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
SkuespillerSpire
Denne amerikanske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi