Spring til indhold

Jason Bonham

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jason Bonham
11. oktober 2009
Personlig information
Født15. juli 1966 (58 år) Rediger på Wikidata
Dudley, Storbritannien Rediger på Wikidata
FarJohn Bonham Rediger på Wikidata
FamilieDeborah Bonham (tante) Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Medlem afLed Zeppelin Rediger på Wikidata
BeskæftigelseFilmskuespiller, skuespiller, trommeslager Rediger på Wikidata
GenreRock, hård rock Rediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Jason Bonhams hjemmeside Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Jason Bonham (født 16. juli 1966) er en engelsk trommeslager og søn af John Bonham, den afdøde trommeslager i bandet Led Zeppelin.

Jason Bonham har ved flere lejlighder spillet sammen med de tre nulevende medlemmer af Led Zeppelin, herunder ved hyldestkoncerten på O2 Arena i London den 10. december 2007.

Bonham har spillet med en lang række musikere og orkestre.

Han optrådte med Slash og Paul RodgersWoodstock II-festivalen i 1994 og medvirkede på Paul Rodgers Grammy-nominerede projekt Muddy Water Blues: A Tribute to Muddy Waters project.

Bonham har spillet med Ted Nugent, Evan Seinfeld (Biohazard), Sebastian Bach (Skid Row), og Scott Ian (Anthrax) på VH1-showet Supergroup, i maj 2006 og spillede med Foreigner fra 2004 til 2007 og delvist i 2007 til 2008.

Bonham blev en del af bandet Black Country Communion med Joe Bonamassa i 2009 og var medlem indtil bandets opløsning i marts 2013.

I 2010 dannede Bonham "Jason Bonham's Led Zeppelin Experience", et liveband, der spillede Zeppelin-sange. Bandet var på verdens turne i 2011. Efterfølgende gik han sammen med Glenn Hughes og dannede California Breed med guitaristen Andrew Watt.

Eksterne henvisninger

[redigér | rediger kildetekst]


TrommeslagerSpire
Denne biografi om en trommeslager eller en percussionist er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi