Kategoridiskussion:Banker fra Nederlandene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er blevet forslået at ændre navnet - jeg har tjekket den overliggende kategori - den er ændret fra Virksomheder fra Holland til "Virksomheder fra Nederlandene" den 23. marts 2008 - hvis det er besluttet at ændret det igen - så vil jeg gerne en henvisning til den beslutning - diskussion til artiklen Diskussion:Holland har jeg læst - men konkludere ikke på kategorier. --Dbcsat 9. okt 2008, 15:19 (CEST)

Jeg har ikke set andre beslutninger end at Nederlandene kaldes Holland i Danmark. Det må så også gælde kategorier for ellers bliver det jo uoverskueligt. --MGA73 9. okt 2008, 15:24 (CEST)
Jeg har prøvet om jeg kan finde noget om emnet - men der er ikke nogen konklusion. Det nemmeste var Brugerdiskussion:Broadbeer/Arkiv_5#Hollandske_kategorier. Når skal gennemrettes, så sker det for alle kategorier på en gang. Og da systemmatikken er som den nu er, bruger jeg Nederlandene indtil det sker --Dbcsat 9. okt 2008, 16:27 (CEST)
Hvis du endelig skal bruge noget "vedtaget", så bør du se på Wikipedia:Afstemninger/Afstemning:Nederland eller Holland? og ikke en diskussion på en brugerside.
Jeg er enig i, at alt bør rettes. Hvis det kan ske på en gang er det fint, men det er også ok at rette lidt ad gangen. Jeg forstår bare ikke hvorfor det skulle tjene noget formål at oprette flere forkerte kategorier. Især ikke når du godt ved, at holdningen er, at Holland er det "rigtige". --MGA73 9. okt 2008, 23:29 (CEST)
Jeg fjerner flytteforslaget igen. Der bør ske en samlet afklaring af "sagen". Altså om vi bruger Holland eller Nederland(ene) og om der skal rettes. --MGA73 7. dec 2008, 16:13 (CET)