Kategoridiskussion:Hoteller i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Burde denne kategori ikke omdøbes til "Danske hoteller" det virker mere logisk i forhold til de øvrige underkategorier i kategorien "Danske virksomheder" --Christophersen 24. okt 2008, 21:14 (CEST)

Kategorinavngivning er problematisk - ikke så meget i forhold til virksomheder ("tyske virksomheder" og "virksomheder fra Tyskland" er synonymer), men i forhold til mennesker ("tyskere" og "personer fra Tyskland" er ikke synonymer). --Palnatoke 24. okt 2008, 21:22 (CEST)

Jo jeg synes også det er problematisk når vi taler om virksomheder. F.eks. kan man ikke sige "Hoteller fra Danmark" og "ejendomsmæglere fra Danmark " da de er bundet til et sted. Derfor er det også lidt ulogisk hvis hovedkategorien bliver omdøbt til "Virksomheder fra Danmark", for det kan ikke overføres konsekvent til underkategorien! --Christophersen 24. okt 2008, 22:40 (CEST)

Jo jeg mener problemstillingen er den samme som ved personer. Se min kommentar på denne diskussion: http://da.wikipedia.org/wiki/Kategoridiskussion:Virksomheder_efter_land

--Christophersen 25. okt 2008, 23:12 (CEST)

Wikivoyage[rediger kildetekst]

Artiklerne i denne kategori bør tjekkes for om dele hører bedre til i en turistguide som Wikivoyage. Dette gælder naturligvis for mange emner under overkategorien Kategori:Turisme. --PalnaBot (diskussion) 17. jun 2013, 13:39 (CEST) (på vegne af Bruger:Palnatoke, som beklager, hvis denne kategori er inkluderet ved en fejl.)